Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖK’TEN KARALAYAN VE YARALAYAN SİYASET ÜSLUBU UYARISI..

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda yaklaşan kongre öncesi heyecan artıyor. Adaylar arasında genç duruşu ve dinamik yapısıyla dikkat çeken Ak Parti eski belde gençlik kolları başkanı Serkan Gök, kongre öncesi bölgenin yerel basın temsilcileriyle Dogal Kafe’de düzenlediği kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. Adaylık süreci ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunan Serkan Gök; “Kongrenin kazananı Ak Parti ve Çekmeköy olmalıdır” dedi.

serkanbaskah3Her ne kadar 1980 Ordu Akkuş doğumlu olsa da kendisinin küçük yaşlardan itibaren Çekmeköylü olduğuna vurgu yapan Serkan Gök, “Ben bu ilçenin sokaklarında misket oynamış, ilkokula gitmiş genç bir kardeşiniz olarak; bu görevi en iyi yapabileceğime inandığım için göreve talip oldum. Çekmeköy’de partimin bayrağını daha yükseklere taşımak ve mevcut olanın daha iyisini yapmak için bu yarışta ben de varım. Çok adayın olması elbette bu partinin zenginliğidir. Yapıcı ve uzlaştırıcı bir siyaset anlayışını ilçemizde hakim kılmak ve yeni yüzleri siyasete kazandırarak herkesi kucaklayıcı olmak gibi bir hedefim var” dedi.

serkanbaskah2Hemşericilik siyaseti yapmayacağını kaydeden Serkan Gök; “Her şeyden önce şunu samimiyetimle belirtmek isterim ki; Çekmeköy’ün demografik yapısını göz önünde bulunduran bir yönetim anlayışıyla hareket edip asla ve asla hemşericilik siyaseti yapmayacağım” şeklinde konuştu.

serkanbaskah1Geçmişte Ak Parti’de uzun yıllar belde gençlik kolları başkanlığı yaptığını ve Çekmeköy’ün ilçe olmasıyla birlikte kendisine herhangi bir görev verilmediği halde hiçbir zaman partisine sırtını dönmeyip aksine sahada daha çok çalıştığını kaydeden Serkan Gök; “Benim bugüne kadar partim için yaptıklarım bellidir. Bilgim, birikimim, davam, siyasi görüşüm, düşüncem ve duruşum ortadadır. Serkan Gök ismi hiçbir zaman Ak Parti dışında başka bir siyasi düşünce ile yan yana anılmadı” dedi.

Mevcut ilçe başkanı ve yönetimine de değinen Serkan Gök; “Ben bu yola çıkarken başta Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz olmak üzere yardımcıları ve partimizin önde gelen diğer isimlerine ziyaretlerde bulunarak niyet ve hedeflerimi anlattım. Bu kadar çok aday çıkması mevcut ilçede eksiklikler olduğunu işaret ediyor. Bu eksikleri tamamlamak ve partimizin hizmet yarışı bayrağını daha ileriye taşımak için bu yola çıkan birisi olarak mevcut ilçe yönetimimizde revizyonun şart olduğuna inanıyorum” dedi.

Kongre sürecinde ve sonucunda kazanının mutlak suretle Ak Parti ve Çekmeköy olması gerektiğini ifade eden Serkan Gök, “Karalayan ve yaralayan bir siyaset üslubu bize göre değildir. Centilmence ve siyasi nezaket kuralları

Reklamı Geç