Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SES İndirim Marketleri 21. Şubesiyle Pendik’te

Gıda sektörünün öncülerinden; İşadamı

sesmar2Gıda sektörünün öncülerinden; İşadamı Ömer Akyüz Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndaki Akyüz Gıda ve Adem Kılınç yönetimindeki DONE Gıda’nın iştiraki SES İndirim Marketleri, 21. şubesini Pendik Kavakpınar’da açarak hizmet ağını genişletti.

Sektörün önde gelen gıda firmalarından Akyüz Gıda ve DONE Gıda’nın iştiraki SES İndirim Marketleri hizmet ağını genişletiyor. Geçtiğimiz aylarda Ümraniye’de 19, Sultanbeyli’de ise 20. şubesini açan SES Marketleri’nin 21. şubesi Pendik Kavakpınar Mahallesi’nde törenle hizmete açıldı. Açılışla ilgili olarakgazetemize değerlendirmelerde bulunan Akyüz Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akyüz, SES İndirim Marketleri olarak hizmet ağını genişletmeye devam edeceklerini söyledi.

sesmar1Açılışı yapılan SES Marketleri’nin Kavakpınar şubesi ilk günden yoğun ilgi gördü. Ses Market’e akın eden Pendikli vatandaşlar, indirim ve sürprizler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gün boyu devam eden açılış etkinlikleri kapsamında sürpriz fiyat indirimleri vatandaşların ilgisini çekti. Önümüzdeki aylarda İstanbul’un çeşitli semtlerinde yeni şubeler açmayı hedeflediklerini kaydeden Ömer Akyüz, “Amacımız vatandaşın en sağlıklı ve en kaliteli ürünü, en uygun fiyata alabilmesi. Bunun için de hizmet kalitemizden ödün vermeden halkın ayağına hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

sesmar3

Reklamı Geç