Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEYFETTİN YILDIRIM DOSTLARI VE HEMŞERİLERİ İFTARDA BULUŞTU..

Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’den

Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’den Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan bölgemizin önde gelen tanınmış işadamlarından Seyfettin Yıldırım, verdiği iftar davetiyle dostlarını ve Ordulu hemşerilerini buluşturdu. Farklı görüşten siyasetçiler ve iş dünyası Yıldırım’ın iftarına yoğun katılım gösterdi.

seyfettin yildirim iftar 2Bölgemizde faaliyet gösteren Ordulu dernek yöneticileri ile belediye başkan adaylığı dönemindeki yol arkadaşları ve Çekmeköy protokolünü iftar davetinde buluşturan İşadamı Seyfettin Yıldırım, dostları ve hemşerileri tarafından yine yalnız bırakılmadı. Edilen duaların ardından birlikte oruçlar açıldı ve kısa selamlama konuşmaları yapıldı. CHP’den Ak Parti’ye, MHP’den SP’ye kadar değişik siyasi düşünceden herkesin katıldığı iftar davetinde yapılan konuşmalar da Seyfettin Yıldırım’ın toplumun her kesimden herkese hitap eden bir isim olduğu yönündeydi.

seyfettin yildirim iftar 16Yılmazlar Restoran’daki iftarda kendisini yalnız bırakmayan dostlarına kısa bir teşekkür konuşması yapan Yıldırım, herkesin mübarek Ramazan ayını ve yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ile bayramını kutladı. Hayatta her şeyin nasip kısmet meselesi olduğunu kaydeden Yıldırım; “Her şeyden daha önemli olan dostluklar, arkadaşlıklar ve yapılan gönüllerdir. Onun için sevgiden, dostluktan, kardeşlikten ve paylaşımdan asla kaçınmayalım. Ramazan ayı tüm bu birlik ve beraberlikler için bulunmaz bir fırsattır, bu günleri çok iyi değerlendirelim” şeklinde konuştu.

seyfettin yildirim iftar 5Yıldırım’ın iftar davetine; CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Yakup Akkaya, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve yönetimi, önceki dönem ilçe başkanı Erdoğan Bozkurt, CHP Meclis Üyeleri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur ve ilçe yöneticileri, Ulus Pazarı Başkanı Bülent Reisoğlu, bazı mahalle muhtarları, işadamları, Çeksiad, Çeksem, KAI, Çekider, Sivaslılar ve Giresunlular Dernek yöneticileri, tüm Ordulu Dernek Başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda davetli katıldı.

seyfettin yildirim iftar 15

seyfettin yildirim iftar 14

seyfettin yildirim iftar 13

seyfettin yildirim iftar 12

seyfettin yildirim iftar 1

seyfettin yildirim iftar 11

seyfettin yildirim iftar 10

seyfettin yildirim iftar 9

seyfettin yildirim iftar 8

seyfettin yildirim iftar 7

seyfettin yildirim iftar 6

seyfettin yildirim iftar 4

seyfettin yildirim iftar 3

Reklamı Geç