Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEYFETTİN YILDIRIM; “HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI ÇEKMEKÖY..”

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine doğru yarışın iyice kızıştığı Çekmeköy’de CHP ve İYİ Parti’nin ortak adayı Seyfettin Yıldırım, yoğun saha çalışmaları yürüttüğü çarşı ve pazarda halkın yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Ekibiyle birlikte günün her saatini Çekmeköylü vatandaşlarla birlikte geçiren Yıldırım, ziyaret ettiği fabrikalarda işçilerle birlikte karavana yiyor, ekmek fırınına girip hamur yoğuruyor. Yıldırım; “Çekmeköy’ü 250 bin kişilik büyük bir aile olarak görüyorum. Geldiğimiz yerler, doğduğumuz şehirler farklı olabilir. Hepimizin farklı partisi olabilir. İnançlarımız, tuttuğumuz takımlarımız farklı olabilir ancak hepimizin ortak paydası Çekmeköy. Gelin Çekmeköy kardeşliğini hep birlikte kuralım” diyor. 

Çekmeköy’de faaliyet gösteren dernek türü sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere; esnaf ve işadamları, kuruluşlar, siteler ve mahallelerde ev ziyaretlerini aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım; “İnsana hizmetin ibadet olduğuna inanan bir düşünceye sahibim. İnsan ne kadar yükselirse o kadar alçalmalı, ne kadar büyürse o kadar küçülmeli” diyor.

Çalışmalar esnasında bir ekmek fırınını ziyaret eden Yıldırım, geçmiş yıllarda yaptığı mesleği olması sebebiyle önlüğü giyip ekmek hamuru yoğurdu. Vatandaşların ilgiyle izlediği Yıldırım, fırıncılardan tam not aldı.

Aile Belediyeciliği Projesi’nin hayata geçirilmesi, mahalle muhtarlarının belediye başkan yardımcısı gibi yetkilendirilmesi, mahalle meclislerinin kurulması ve mahalle konaklarının derhal hayata geçirilmesi, otopark sorununa kökten çözüm bulunması, genç işsizlere yeni kadrolar oluşturulması gibi projelerini halka anlatan Seyfettin Yıldırım, “Gelin bu ateşe bir kıvılcım da siz çakın” diyor. Çekmeköylüler’den destek gören Yıldırım; “Hayatın her alanına dokunan, şeffaf ve dürüst bir belediyecilik modeli uygulayacağız, bu uygulamada tüm Çekmeköy kendini bulacak” diyor.

Çarşı Pazar ziyaretlerinde esnafın dertlerini dinleyen Yıldırım, “Ekonominin bel kemiği esnaf yerel politikalarla desteklenmeli, hizmet ve yatırımlarda esnafın görüşüne göre hareket edilmeli” diyor. Sahada son derece sade bir ekiple gezen Yıldırım; “Sadelik ve mütevazilik bizim özümüz” diyor ve ekliyor: “Gösterişle, şaşaha ile hiç işim olmaz. Hele hele koruma ordusu ile hiç gezmem, çünkü çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Biz her zaman halkın adamı olduk bundan sonra da halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Hayatım ticaretin içinde geçti. Tasarrufu, verimli olmayı, emeği ve ekonomiyi iyi bilirim. İşçi kardeşlerimle birlikte kazma kürekle de çalışırım, vatanım ve milletim için hizmet üretmek için de çalışırım.”

250 bin civarındaki Çekmeköy nüfusunun tamamına hakkaniyetli bir hizmet politikası uygulayacaklarını kaydeden Seyfettin Yıldırım; “Sessiz bir sokak hareketinin başladığını gittiğimiz her yerde hissediyorum. Vatandaşımız gidişattan memnun değil. İnsanımız mutsuz ve de umutsuz. Yıllardır denemişler fakat sonuç hep hüsran olmuş. Şimdi yorulmuş toprağı nadasa bırakıp, dinlenmiş, havalandırılmış ve suyunu almış olan yeni bir toprağı deneme zamanıdır. Bu toprak halkın emek teriyle yoğrulmuş bir tarladır ve verimli olacağı bellidir. Bu verimli topraklar Çekmeköy’ümüze hayır ve bereket getirecektir. Halkın ittifakı ile 31 Mart’ta bahara merhaba diyeceğiz ve 250 bin nüfusun tamamına hakkaniyetli bir belediyecilik hizmeti dönemini başlatacağız” şeklinde konuşuyor.

Reklamı Geç