Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞİLELİ HEMŞERİLER ÜMRANİYE’DE RAMAZAN BEREKETİNİ YAŞADI..

Ümraniye Belediyesi Ramazan ayı

Ümraniye Belediyesi Ramazan ayı vesilesiyle binlerce hemşehri derneğini iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Ramazanın 17. gününde, Belediye Nikâh Sarayı’nda Şileliler ve Ağvalılar ağırlandı.

umraniye sile iftar 8Düzenlediği iftar programlarıyla hemşehri derneklerini bir araya getirmeye devam eden Ümraniye Belediyesi, iftar sofrasında bu kez Ümraniye Şile ve Ağva Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile hemşehrilerini ağırladı. Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen iftar programına Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Şile Belediyesi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Eren Özdemir, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Mücahide Delman Kökce, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar, Ümraniye Şile ve Ağva Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Dernek (ŞADER) Başkanı Rahmi Çakar, muhtarlar ve çok sayıda Şileli katıldı. Program, Kur’an tilavetinin ardından ezanın okumasıyla devam etti.

umraniye sile iftar 5Açılış konuşması yapan Şile ve Ağva Civar Köyleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Rahmi Çakar, “Ümraniye’de bulunan Şileli hemşehrilerimizle bizleri buluşturan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ediyorum. Şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

umraniye sile iftar 6Birlik ve beraberlik içerisinde derneklerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz diyen Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu “10 yıldır devam eden hemşehri dernek iftarlarımıza katılımlarınızdan dolayı çok mutlu oluyorum ve hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim, yardımlaşma ve bereket ayı olan Ramazan’ı en güzel şekilde idrak etmeyi nasip etsin. Nice Kadir geceleri ve Ramazan bayramları görelim inşallah. Bu bağlamda bizleri bir araya getiren ve programa katkı sağlayan Değerli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

umraniye sile iftar 3Şile Belediyesi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Eren Özdemir yaptığı konuşmasında, “Mübarek ramazan ayının feyzi, bereketi ve rahmeti hepimizin üzerine olsun. Rabbim, Kadir gecesine bizi kavuşturup, bayramı da yaşamayı nasip etsin. Ümraniye Belediyemize ve derneğimize bizleri hemşehrilerimizle bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

umraniye sile iftar 4AK Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu kısa bir konuşma yaparak, “Ramazan ayı boyunca, ilçemizde faaliyet gösteren il derneklerini iftar sofralarında buluşturan Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Çakıroğlu, “Ramazan ayının İslam âleminin uyanışına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Program sonrası Şileli misafirler, Ümraniye Meydanı’nda bulunan dernek stantlarında ağırlandı.

umraniye sile iftar 1

umraniye sile iftar 2

umraniye sile iftar 7

Reklamı Geç