Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şimdi elele, kol kola sahada çalışıp, yerel seçim başarısını iktidara taşıma zamanıdır..”

Hafta sonu sandık başına

Hafta sonu sandık başına giden Cumhuriyet Halk Partili’li kadınlar kadın kolu başkan ve yöneticilerini seçtiler. İki ayrı adayın yarıştığı Çekmeköy’de 74 oy farkla kazanan sarı liste Oya Gök oldu. Kongre sonrası birlik ve beraberlik mesajları veren Oya Gök, “Şimdi el ele, kol kola sahada çalışma ve yerel seçim başarısını iktidara taşıma zamanıdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Kadın Kolu seçimi tamamlandı. İki ayrı adayın yarıştığı seçimin galibi 74 oy farkla sarı liste Oya Gök oldu. Adaylar Hülya Boyraz Çınar, Oya Gök ve mevcut kadın kolu başkanı Saadet Çertez ile görüntü veren İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’ın oy kullanmayarak tarafsızlık mesajı verdiği kongrede seçilen yeni Kadın Kolu Başkanı Oya Gök, “Kıymetli örgütümüz, değerli kadın arkadaşlarım. Bana ve ekibimize duyduğunuz güven için teşekkür ediyorum. Şimdi el ele kolkola girerek yerel seçimlerde kazanmış olduğumuz başarıyı genel seçimlerde taçlandırma zamanı” dedi.

Yeni İlçe Kadın Kolu Başkanı Oya Gök; “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve partimizin üst kurul yöneticileri tarafından belirlenen parti politikalarımızı il ve ilçe başkanlığımızla birlikte ev ev, sokak sokak gezerek anlatacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve Çekmeköy Belediye Başkanımız Sayın Orhan Çerkez ile birlikte sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla yönetilen ilçemiz için yapılan hizmetleri halkımıza anlatacağız. İlçe başkanlığımızla ve belediye başkanımızla uyumlu çalışarak genel seçimlerde de başarıya ulaşacağız. El ele kol kola hep birlikte çalışmaya bütün örgütümüzü bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

Reklamı Geç