Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SIRADIŞI, FARKLI SÖYLEM VE PROJELERİYLE FARK YARATIYOR..

Aday adayı başvurularının devam

Aday adayı başvurularının devam ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçim hareketliliği sürüyor. Meclis üyeliğine talep patlaması yaşanan Çekmeköy’de sıradışı söylem ve projeleriyle fark yaratan isimlerin başında gelen başarılı iş insanı Cemil Özdemir, iddialı bir duruş sergiliyor.

“Çekmeköy’ü gelecekte bir eğitim, sağlık ve yüksek yaşam kalitesi merkezi yapacak olan sloganımızla tanışın: Yeni döneme liderlik eden kente hoş geldiniz!” diyerek belediye meclis üyeliği başvuru dosyasını CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a takdim eden Meclis Üyesi Aday Adayı Cemil Özdemir, “Örgütümüzün desteği, ortak akıl ve katılımcı yönetim modeliyle ilçemizin geleceğine katkı sağlamak için ben de varım” dedi. Özdemir; “Bu aday adaylığı başvurusuyla, Çekmeköy’ümüzün daha yaşanabilir bir kent olması için mücadele etmeye aday olduğumu belirtmek isterim. Toplumsal gelişim ve adalet temelinde, şeffaf ve etkili bir yerel yönetim anlayışıyla ilçemize hizmet etmek için var gücümle çalışacağımı taahhüt ediyorum” dedi.

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cemil Özdemir, www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı özel değerlendirmede, “Bu adım, içinde yaşadığımız ve benim için çok önemli olan Çekmeköy’ümüze birikim ve deneyimlerimi aktarmak için bir vesiledir ve yerel yönetimlerde görev almak içinde bir fırsat olacaktır. Meclis üyesi aday adayı olarak, halkımıza hizmet etmek ve ilçemizin gelişimine katkıda bulunmak için bu sorumluluğu üstlenmek istiyorum” şeklinde konuştu.

CEMİL ÖZDEMİR KİMDİR?

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cemil Özdemir, “1969 yılında Sivas ili Hafik İlçesi Bayramtepe köyünde doğdum. İlköğretimimi Sivas’ta, orta öğretimi Bursa’da, lise ve üniversite eğitimimi ise İstanbul’da tamamladım. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Okuldan mezun olduktan sonra Türk Telekom’da mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda mühendis olarak yazılım projelerinde görev aldım. İngilizce dilinde iyi derecede bilgi sahibiyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.

1995 yılında kurucusu olduğum PCC Elektronik ve Yazılım firması ile özel sektörde iş hayatıma devam ettim. Bu dönemde Türkiye’nin ilk yüksek teknoloji Elektronik güvenlik sistemleri ve görüntü işleme teknolojileri ile ilgili ulusal ve uluslararası ARGE projelerine imza attım. Ayrıca Türkiye’de yerli güvenlik kameraları ve kayıt cihazları üreterek yüzlerce gence iş imkânı sağlayan üretim projeleri gerçekleştirdik. Türkiye’den ve uluslararası otoritelerden birçok ödüle layık görüldüm. Halen savunma sanayisinde ve ülkemizin birçok yüksek teknoloji projelerine yazılım üretmeye devam ediyoruz, savunma sanayinde görev alan onlarca mühendisin yetişmesinde bir teknoloji evi olduk. 2019 yılından sonra aktif yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldım.

2020 yılı pandemi döneminde çocuklar ile ilgili sosyal sorumluk amacıyla Çekmeköy – Koçullu Mahallesi’nde Ömerli baraj gölünün hemen yanında, anaokulu ve ilkokul çocuklarımız için doğal yaşamı tanıyabilecekleri ve sosyal kooperatifçiliği öğrenebilecekleri bir çocuk köyü projesine imza attım. Pandemi döneminde kurulan bu köyde yüzbinlerce çocuğumuzun hayatına dokunarak onları doğal hayat ile buluşturdum.

Çocuk köyü projemiz ile engelli, bakıma muhtaç veya devlet korumasına alınmış bu özel çocuklar ile birçok hayata katılma projesini, gönüllü değerli dostlarım ile birlikte gerçekleştirdim. Bu proje ile çocuk köyünün muhtarlığı gibi iş yaşamında, çok özel olan bir görevi icra etmeye devam etmekteyim. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık, yönetim kurulu üyeliği ve danışmanlık yaptım, sosyal projelerde yer aldım.”

Reklamı Geç