Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıradışı söylem ve tarzıyla sahada fark yaratan kampanya..

Çekmeköy’de 31 Mart seçimlerine

Çekmeköy’de 31 Mart seçimlerine genç ve dinamik aday İbrahim Subaşı ile hazırlanan DEVA Partisi, sıradışı farklı söylem ve çalışmaları ile sahada fark yarattı. 21 mahallede esnafından işadamına, muhtarından hane ziyaretine, çarşı-pazar adım adım gezerek herkese temas eden Subaşı, seçime sayılı gün kala son çağrılarını yaparak; “Şeffaf belediyecilik” sözünü tekrarladı.

Seçime 5 kala www.yerelgazete.com.tr ye son değerlendirmelerini yapan DEVA Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı, sahada alışagelmişin dışında bir kampanya yürütmeye çalıştıklarını ifade etti. “Ortada çoluk çocuğumuzun rızkından keserek helal paramızla yürüttüğümüz bir kampanya var” diyen Subaşı, “Onların televizyonları, gazeteleri ve bilbortları var ise halkımızın da vicdanı var. Bizim kampanyamızda alınteri ve emek var.Helal paramızla yürüttüğümüz kampanyamızda alacağımız 1 oy milyonlara eşdeğerdir. Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin” dedi.

“Şeffaf belediyecilik” sözünü her fırsatta tekrarlayan İbrahim Subaşı, sahada 21 mahallede ayak değmedik yer bırakmadıklarını kaydetti. Herkese gittiklerini, her eli sıktıklarını ve 31 Mart akşamına kadar da çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Subaşı, “Bizim kısıtlı ve sınırlı imkanlarımıza karşılık bir tarafta kamu kaynakları, bir tarafta İBB kaynakları var. Halkın parasını çarçur etmeyin. İsraf etmeyin. Bu duruma ne kul razı gelir ne Allah kabul eder” diye seslendi.

“Liyakat, liyakat, liyakat” diyen Subaşı, “Oturma zamanı değil, Çekmeköy’ün sorunları var ama Devası da var. Herkesi kucaklayacağız. Söz verdik bir kere Deva olacağız Çekmeköy’e. Çekmeköy’ün kazananı Deva Partisi olacak. Genel başkanımız Sayın Ali Babacan’ı örnek alarak, eğilmeden bükülmeden dik durarak işimize bakıyoruz. Eğitim, sağlık, spor, kültür, sanat, ulaşım, sosyal belediyecilik, altyapı ve çevre, doğa ve can dostlarımız velhasıl hayatın her alanını yeniden planlayacağız” dedi.

Gençler, kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine hitap eden projeleri olduğunu kaydeden Subaşı, “Deva Partisi olarak geleceğimizin teminatı, göz bebeğimiz olan gençlerimizin her daim yanında olacağız ve destekleyeceğiz. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için. Çekmeköylü kadınlarımıza müjdelerimiz var. Çekmeköy belediyesine deva belediyeciliği ile buluşturduğumuzda ilk yapacağımız işlerden bir tanesi kadın sağlığı merkezi açmak olacak. Çekmeköy’ün Devası için, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde hayır, dua ve desteklerinizi bekleriz” dedi.

Reklamı Geç