Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİVAS PLATFORMU RAMAZAN BEREKETİNİ PAYLAŞTI..

Başkanlığını Sancaktepe Belediye Başkanı

Başkanlığını Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yaptığı Sivas Platformu ve Sivas Konfederasyonu tarafından organize edilen  geleneksel iftar yemeği Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun katılım altında gerçekleşti.

sivas platfarm iftar halic 5Hafta sonu gerçekleşen iftar yemeğine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, çok sayıda Milletvekili, Siyasi parti temsilcileri, Kaymakam, Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Sivas Platformu ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem; “Ramazanın bereketini hemşehrilerimizle paylaştığımız dayanışma iftarımızda değerli üyelerimizi ve kıymetli dostlarımızı bir arada görmenin memnuniyetini yaşıyoruz” dedi.

sivas platfarm iftar halic 4Başkan Erdem, tarihin kurulduğu günden beri biriken kültür odağı Sivas’ın anlamının çok büyük olduğunu, bu anlamı önümüzdeki kuşaklara aktarabilmenin yolunun da dayanışma içinde yeni projeler geliştirmek olduğunu söyledi. Erdem,  “Yönetimi, üyeleri, mensupları ve değerli bürokratlarıyla daha iyi oturmuş, birbirine kenetlenmiş güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğumuzu kanıtladık. Sivas’ımız ve ülkemiz için yaptıklarımız ortadadır. Sivas Platformu yerelden evrensele uzanacak dinamik bir sürecin adıdır. Tüm dostlarımızı iftar yemeğimizde görmekten mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

sivas platfarm iftar halic 2Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,  “Milletimiz insani yönlerimizi ortaya koyan değerler etrafında birleşirse, vatanımız daha yaşanabilir hale gelir ve gelecek nesillerin bizleri saygı ile hatırlamaları sağlanabilir” dedi. Bakan Yılmaz, Ramazan’ın dayanışma ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekerek ,kardeşlik duygularının hâkim olduğu Sivaslıların ülkenin ortak değerlerine katkısının çok büyük olduğunu belirtti.

sivas platfarm iftar halic 1AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem yaptığı konuşmada Sivas’ın Anadolu tarihinde kültürel ve siyasi oluşmalara ev sahipliği yaptığını belirterek Sivaslıların vefalı ve ülke değerlerine sadık kimseler olduğunu söyledi. Geleneksel Sivas Platformu iftar yemeği önümüzdeki yıl tekrar bir araya gelme dileği ile toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Reklamı Geç