Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİVAS VADİ FEDERASYONU DEPREM BÖLGESİNDE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR..

Başarılı sosyal projeleriyle örnek

Başarılı sosyal projeleriyle örnek teşkil eden Sivas Vadi Federasyonu, geçtiğimiz Şubat ayında sarsılan deprem bölgesinde gerçekleştirdiği yardımlarla gönüllere dokunmaya devam ediyor. Vadi Federasyonu Başkanı Yücel Aydın; “Biz büyük bir aileyiz. Durmak yok. Hayırda yarışmaya devam” dedi.

Sivaslı hemşerilerin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Sivas Vadi Federasyonu, Sivas, Malatya ve Adıyaman’da yüzlerce anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin mont, bot ve kırtasiye ihtiyaçlarını temin etti. Vadi Federasyonu Başkan Yücel Aydın ve yönetim kurulunun organizasyonunda gerçekleşen illerdeki programlara vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, il ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Gerçekleştirdikleri yardım organizasyonu ile ilgili açıklama yapan Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Yücel Aydın, “Malatya’da hüznün, sevginin ve mutluluğun yaşandığı güzel bir gündü. Aynı zamanda birbirinden değerli kurumlarımızla hep birlikte istişare yaparak bu güzel günü tamamladık. Deprem bölgesinde gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Önce Sivas, ardından Adıyaman’da ana sınıflarımızdaki öğrencilerimize ve Malatya’daki ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize mont, bot, kırtasiyeye ihtiyaçlarını teslim ettik. Öte yandan yine bir depremzedemizin evinin yapılmasını federasyon olarak üstlendik. Bu mutluluğumuza bizlerle birlikte ortak olan vali yardımcımıza, kaymakamımıza il ve ilçe milli eğitim müdürlerimize, belediye başkanımız ve yardımcılarına, ASKON şube başkanımıza ve katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz. Durmak yok hayırda yarışmaya devam. Allah bir daha dünyaya ve ülkemize hiçbir acı yaşatmasın inşallah.”

Malatya’daki programa; Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Günde, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, ASKON Malatya il Başkanı Mustafa Şarlak ve Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül gibi isimler katıldı.

Reklamı Geç