Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİVASLILAR DERNEĞİ SILA GECESİ’NDE BULUŞTURDU..

Düzenlediği ‘Sıla Gecesi’nde her

Düzenlediği ‘Sıla Gecesi’nde her görüş ve düşünceden farklı isimleri aynı sofrada buluşturan Çekmeköy Sivas İli ve İlçeleri Derneği ÇESİDER, birlik ve beraberliğin adresi oldu. Sivas yöresine özgü ‘Madımak Çorbası’ ve ‘Etli Ekmek’ gibi birbirinden lezzetli ikramların sunulduğu gecede Aşık Veysel türküleriyle duygulanan konuklar, hareketli Anadolu ezgileriyle halay çekip coştu.

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Sivas İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür, Sosyal, Yardımlaşma Derneği ÇESİDER, ‘Sıla Gecesi’nde coştu, coşturdu. Malum pandemi sürecinin ardından Sıla Geceleri’ni yeniden başlatan Sivaslılar Derneği, kah duygusal, kah neşeli, kah durgun, kah hareketli, muhteşem bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Sivas’a özgü ‘Madımak Çorbası’ ve ‘Etli Ekmek’ gibi ikramların sunulduğu renkli gecede büyük usta Aşık Veysel türküleriyle duygulanan konuklar hareketli Anadolu ezgileriyle coşup halaya durdu. Eğlenceli gecede hep birlikte Türküler söyleyen hemşeriler, hasret giderdi.

Her görüş ve düşünceden farklı isimlerin biraraya gelip birlikte türkülere eşlik ettiği geceye; Ak Parti 23. Dönem Milletvekili Ali Turan, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı ve Sivaslılar Platformu Başkanı İsmail Erdem, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Meclis Üyesi Bora Kılıç, Ak Parti Meclis Üyeleri Turgay Tuna ve Yılmaz Sezgin, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Latif Coşar, Fatih Sırmacı, Ömer Yazıcı ve Ahmet Epli, geçtiğimiz 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı Çekmeköy Adayı İşadamı Seyfettin Yıldırım, Erzurumlular Dernek Başkanı Niyazi Taştan, bir çok STK temsilcisi, kanaat önderi, işadamı ve hemşeriler yoğun ilgi gösterdi.

Sıla Gecesi’nin evsahibi Dernek Başkanı Soner Çiçekli, konuklarını selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çekmeköy’de sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydeden Çiçekli, bölgesine ve kamuoyuna duyarlı bir sivil toplum örneği sergilemeye gayret ettiklerini ifade etti. Hemşeriler arası dostluk, dayanışma ve kaynaşma amaçlı aktiviteleri daha da yoğunlaştıracaklarını söyleyen Başkan Çiçekli, “Sizin gibi birbirinden güzel dostlarla biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Bizleri onurlandırdınız. Bu akşam davetimize icabet eden tüm konuklarımıza, gönlü zengin tüm Sivaslı hemşerilerim adına sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç