Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİYASETİN ATOM KARINCASI ÖMER URGUN SÜRPRİZİ..

31 Mart 2024 yerel

31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru kamuoyunu heyecanlandıran sürpriz haber Sultanbeyli’den geldi. Bölgemiz yerel siyasetinin ‘Atom Karınca’ lakaplı çalışkan neferi Ömer Urgun, Yeniden Refah Partisi Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz 14 Mayıs genel seçimlerinin başarılı partilerinden Yeniden refah Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru sürpriz bombalar patlatmaya devam ediyor. Bölgemiz yerel siyasetinin tanınmış isimlerinden, ‘Atom Karınca’ lakaplı çalışkan neferi Ömer Urgun da Yeniden refah Partisi Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaparak bir sürprize imza attı. Son zamanlarda ismi kulislerde sıkça konuşulan Ömer Urgun, Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru dosyasını Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan’a takdim etti.

Adaylık başvurusunun ardından toplumda oluşan heyecan ve coşkuyu sorduğumuz Ömer Urgun, “Yeniden Refah Partisi olarak ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Sultanbeyli ilçemizde de tarihe geçecek önemli bir başarıya milletimizle birlikte imza atacağız. 31 Mart’ta kazanan Sultanbeyli olacak, Sultanbeyli halkımız olacak. Gelecek yarınlarda daha güzel bir Sultanbeyli için milletimizle gönül birliği içerisinde alanlarda olacağız ve hep birlikte bu şehri kazanıp, hep birlikte yöneteceğiz. Şeffaf, adil ve hakça bir düzen için Sultanbeyli’ye refah gelecek, tüm dertler bitecek” şeklinde konuştu.

Siyasetin çalışkan ismi Ömer Urgun’un Sultanbeyli’de Yeniden refah Partisi ile önemli bir çıkış yakalayacağına inandıklarını ifade eden partililer ve ilçe halkı; “Umudumuz Yeniden Refah, umudumuz Ömer Urgun. Hep birlikte çalışıp hep birlikte kazanacağız ve bu şehri hep birlikte adilce yöneterek gelecek güzel yarınlara taşıyacağız” diyor.

Reklamı Geç