Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SÖĞÜTOĞULLARI VE BULDUK AİLELERİ MUTLULUKTA BULUŞTU..

Yıllar yılı Taşdelen bölgesinin

Yıllar yılı Taşdelen bölgesinin önde gelen tanınmış esnaf ailelerinden Söğütoğulları Kuyumculuk Sahibi Hasan Söğütoğlu’nun kıymetli oğlu Cihan Söğütoğlu ve Bulduk Ailesi’nin biricik kızı Sibel Bulduk, ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştirdi.

Dudullu Artemis Düğün Sarayı’ndaki görkemli nikah ve düğün törenine siyaset ve iş dünyasından, aile dostu çok sayıda davetli yoğun katılım gösterdi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz genç çiftlerin nikahını kıyarken Hüseyin Sipahi ve Murat Yıldırım gibi çok sayıda tanınmış isim de nikah şahitliği yaptı.

Genç çifte anlamlı nasihatlerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bulduk ve Söğütoğulları ailelerinin kıymetli evlatları Sibel ile Cihan kardeşlerimizin nikah akdini birbirinden değerli şahitler huzurunda gerçekleştirdik. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Sizleri yetiştirip büyüten ve bugünlere getiren anne, baba ve varsa büyük anne ile büyük babalarınızın kıymetini bilin ve her zaman onların hayır duasını alın” dedi.

Evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim eden eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi de, “Bugün ‘evet’ diyerek kurmuş olduğunuz yuvanız, haneniz şen ve bereketli olsun. Söğütoğulları ve Bulduk ailelerinin bu anlamlı birlikteliği herkese hayırlı olsun. Sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi.

Rüya gibi düğün gecesine hemşeri derneklerin temsilcileri, muhtarlar ve meclis üyeleri de katılım gösterdi. Bütün katılımcıları tek tek karşılayan ve ilgilenen düğün sahipleri Hasan ve Hüseyin Söğütoğulları kardeşler ve Bulduk Ailesi, tüm misafirleri ile yakından ilgilendiler. Mutluluk ve heyecanı gözlerinden okunan genç çiftin takı merasimine de yoğun bir ilgi vardı. Her iki ailenin yakın dostları ve hemşerileri uzun kuyruklar oluşturarak hem hediyelerini takdim ettiler hem de ‘Allah hayırlı-uğurlu eylesin” dediler.

Reklamı Geç