Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SONUÇ NE OLURSA OLSUN KAZANAN İYİ PARTİ OLACAKTIR..”

Kongre tarihi olarak 26

Kongre tarihi olarak 26 Temmuz’u belirleyen İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda seçim yarışı heyecanı başladı. Bu akşam coşkulu bir programla yeniden göreve talip olduğunu açıklayan mevcut başkan Buğra Kavuncu, “Sonuç ne olursa olsun kazanan İYİ Parti olacaktır. Bu kongreden daha güçlü kadrolar ve daha iyi bir yönetim çıkacaktır” dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda kongre heyecanı başladı. 26 Temmuz’da yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Buğra Kavuncu’ya yoğun destek olduğu gözlendi. Bugün akşam saatlerinde Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve çok sayıda delegenin katılımıyla İstanbul İl Başkanlığı’nda adaylığını açıklayan Kavuncu; “Bu kongrenin kazananı hiç şüphesiz İYİ Parti olacaktır. Bu kongreden daha güçlü kadrolar ve daha güçlü yönetimler çıkacaktır” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik iftiralara ve tehditlere de değinen Kavuncu, “Bilsinler ki; genel başkanımızın saçının teline zarar gelsin, Kürşad’ın kırk atlısı oluruz! Bunu herkes çok iyi bellesin! İYİ Partimiz, işte böyle bir ortamda kuruldu. Bin bir emekle, bin bir özveriyle… Türkiye’de cinsiyetçilik üzerinden kadına yapılan bin bir türlü eziyete inat, cesur bir kadın tarafından kuruldu İYİ parti. Meral Akşener’in yaktığı ateşle kuruldu. Cesurlar, İYİ’ler tarafında kuruldu” ifadelerini kullandı.

“İYİ parti İstanbul İl Başkanlığına adayım” diyen Kavuncu, sözlerini şöyle sürdürdü; “İstanbul’un en çalışkan, en mert, en cesur, en fedakâr teşkilatına sahibiz. 25 yıldır AKP tarafından yönetilen İstanbul’da, millet ittifakı olarak yaptığımız ittifakla değişmez denileni değiştirdik. Sizler değiştirdiniz, hep beraber değiştirdik. Tüm ilçeleri gezdim. Hemen hemen tüm delegelerimizle ilçe başkanlarımızla beraber, saatlerce sohbetler ettik. Her şeyi açıkça, şeffafça, dürüstçe konuştuk. Ne gördüm biliyor musunuz? İstanbul’da ‘asker delege’ diye tabir edilecek tek bir delege kalmamış. Büyüyoruz, güçleniyoruz arkadaşlar.

Demokratikleşiyoruz. Verdiğimiz demokrasi mücadelesini önce kendi partimizde samimice yaşatmaya çalışıyoruz. Kongre sonucunda, 688 delegenin, Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiğim sözlerinden birisi olan “fikri hür, vicdanı hür” şiarıyla, mukaddes kitabımızın en az kırk yerinde geçen “biz size düşünesiniz diye akıl verdik” düsturuyla hareket edeceğini gördüm. Dolayısıyla, böyle bir ortamdan, sonuç ne olursa olsun, kalite çıkar, güçlü kadrolar çıkar, iyi bir yönetim çıkar. Sonuç ne olursa olsun İYİ parti kazanır.”

Reklamı Geç