Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sözüm söz 31 Mart’ta birlikte kazanacağız ve beraber yöneteceğiz..”

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, yılların birikimi, deneyim ve tecrübeleriyle sahanın en çok çalışan ismi olmaya devam ediyor. Esnafından işadamına, kanaat önderinden, sivil toplum kuruluşu temsilcine; çarşıda, pazarda, genci, yaşlısı, kadını ve her görüşten herkesle sık sık biraraya gelen Eyüboğlu, “Sözüm söz, 31 Mart’ta halkın iktidarını birlikte kuracağız ve sonrasında bu şehri beraber yönetip, elbirliği ile gelecek güzel günlere taşıyacağız” diyor..

CHP Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, kentin tüm mahalle ve caddelerinde sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluşmaya, halkın görüş, talep ve önerilerini almaya devam ediyor. Yılların birikimi, deneyim ve tecrübeleriyle her zaman halkın içinde olan Eyüboğlu, sadece seçim sürecinde değil her zaman birlikte olduğu Ümraniyelilere, “Sözüm söz 31 Mart’ta halkın iktidarını birlikte kuracağız. Bu şehri her derdine, sorununa beraber çözüm yolları bulacağız. Ümraniye’yi halkın katılımıyla yöneteceğiz. Elbirliği ile gelecek güzel yarınlara Ümraniye’yi taşıyacağız” diyor.

Eyüboğlu’nun saha çalışmaları kapsamında; Ümraniye’de ikamet eden Diyarbakır’lı hemşehrilerin daveti üzerine ziyaret programı gerçekleştirildi. Keyifli bir sohbet eşliğinde önümüzdeki yerel seçim süreçleri ve Ümraniye’ye ilişkin güncel konular istişare edildi. Eyüboğlu, “Diyarbakır Ergani ilçesi çevre köyleri yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanımız sevgili Dostumuz Gürcan Ubay ve tüm hemşerilerimize misafirperverlikleri için yürekten teşekkür ediyoruz. Daima ifade ettiğimiz gibi, bu şehri birlikte kazanıp, beraber yöneteceğiz” dedi.

Sacit Eyüboğlu, saha çalışmaları kapsamında şunları kaydetti: “Ümraniye’mizin 37 mahallesinde esnaf dostlarımızla, yurttaşlarımızla ve Ümraniye’mizin geleceği genç kardeşlerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Hepsine sözüm söz, 2024 yerel seçimlerinde Ümraniye’mizde iktidar olacağız. Bundan asla hiç kimsenin şüphesi olmasın.

2024 yerel seçimlerine yönelik Ümraniye’mizin kıymetli muhtarlarını, STK temsilcilerini, zor hava koşullarına rağmen ailesinin nafakasını çıkarmaya çalışan çiçekçi dostlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Daha mutlu ve huzurlu bir Ümraniye için hep birlikte yan yana, omuz omuza çalışacağız.

Ümraniye’mizin 37 mahallesinde 8 bini aşkın engelli dostlarımız ve kıymetli aileleri ile görüşmeye devam ediyor, sorunlarını, taleplerini çözüme kavuşturuyoruz. Engelli dostlarımızın her talebi bizim için emirdir, onların yaşamlarını kolaylaştırmak bizlerin boynunun borcudur.

Ümraniye’mizi karış karış gezmeye, esnaf dostlarımızı, Yurttaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Yurttaşlarımızın bizlere olan desteği, güveni ve inancı her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu ilgi güven ve destek gösteriyor ki Ümraniye’mizde Cumhuriyet Halk Partimizin iktidarı çok yakın.

Ümraniye’mizin kıymetli kadın kuaförleri, esnaf dostlarımız, emekçi kardeşlerimizin davetine katılım sağladık. İstanbul Kuaförler Odası Seçimleri öncesi Ümraniye’mizde bulunan yüzlerce kadın kuaförleri ve İstanbul’umuzun her ilçesinden kuaför kardeşlerimizle bizleri buluşturan Uğurcan Ubay ve Ubay ailesine ve kıymetli ekibine yürekten teşekkür ediyoruz. Kuaför kardeşlerimizin yaşadıkları bir çok sorunu, çözüm önerilerini karşılıklı istişare ettiğimiz çok verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Daima ifade ettiğimiz gibi Ümraniye’mizde binlerce sayıda istihdam sağlayan Kıymetli Esnafımzın yanında olmaya devam edeceğiz.

Reklamı Geç