Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

STK ÖNCÜSÜ ANKARA YOLUNDA

Sanayici, iş adamı ve

Sanayici, iş adamı ve sivil toplum öncüsü Mahmut Atom Duruk siyasete adım atıyor. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge milletvekili 78 numaralı aday adayı olan işadamı; sporun yaygınlaşması, engelli farkındalığı ve sürdürebilir çevre ile ilgili alanında yapmış olduğu projelerle ön plana çıkıyor.

matom3Cumhuriyet Halk Partisi Üyeliği ve sivil toplum öncülükleri uzun yıllara dayanan Mahmut Atom Duruk, milletvekili adayı önseçimi sürecinde pankart, afiş ve poster bastırmayıp, Tema Vakfı aracılığıyla 1400 fidan bağışı yaparak “sürdürebilir çevre” olgusunun önemini vurguluyor.

matom2Yıllardır emek verdiği sivil toplum kuruluşlarından ve sanayici işadamı kimliğinden gelen tecrübesiyle, Türkiye siyasetinde geleceğe yönelik bir sinerji yaratmak isteyen Mahmut Atom Duruk, toplum adına, toplumun bir arada yaşaması adına, demokrasi adına, kadınlarımız ve gençlerimiz adına çalışmak ve hizmet etmek için aday olduğunu belirtiyor.

matom1Mahmut Atom Duruk Kimdir?

Sanayici, işadamı. Antalya Akseki’ de 1954 yılında doğdu. İlkokulu Konya’da, orta öğretimini Saint Benoit Lisesi ve lise öğrenimini Pertevniyal Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni 1979 yılında bitirdi. Gıda sanayi sektöründe çalışmalarını ve değişik ticari sektörlerde faaliyetlerini sürdürmektedir. Birçok sivil toplum örgütünde yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yapmaktadır.Türkiye Voleybol Federasyonu ile birlikte 5 yıl boyunca tüm liglere sponsorluk öncüsüdür.

TOFD/Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şube kurucusu, engelli farkındalığı öncüsüdür. Türkiye Atletizm Federasyonu ile birlikte 5 yıl boyunca Akseki Dağ Koşusu  sponsorluk öncüsüdür. Karaman çöl olmasın projesiyle milyonlarca elma ağacının dikim öncüsüdür. MEYED/ Meyve Suyu Endüstrisi Derneği ve Aksekililer Derneği ile sivil toplum çalışmalarına devam etmektedir.

Reklamı Geç