Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTAN REŞAT PARKI VE MEYDANI REŞADİYE’YE ÇOK YAKIŞTI..

Çekmeköy Reşadiye’de yapım çalışmaları

Çekmeköy Reşadiye’de yapım çalışmaları tamamlanan Sultan Reşat Parkı ve Meydanı törenle hizmet açıldı. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Mahalle sakinlerimiz burada düğün, nişan, sünnet ve mevlit gibi organizasyonlarını da yapabilecek” dedi..

Çekmeköy’e bağlı bir zamanlar köy olan Reşadiye, çok güzel bir parka ve meydana kavuştu. Çekmeköy Belediyesi yaptığı çalışma ile bir süre orman lojmanı olarak kullanılan ve sonrasında atıl vaziyette bulunan 820 m² yüzölçümlü alanı köy halkının çok amaçlı olarak düğün, nişan, kına ve benzeri cemiyet toplantılarında kullanabilmesi için park ve meydan olarak düzenledi. Düzenlenen alanın içerisine 160 adet ağaç ve 436 çalı dikimi ile 65 metrekare çim serimi yapıldı. Oyun grupları, oturma ve dinlenme alanları da bulunan parkın aydınlatması için ise solar sistem güneş enerjili 3 adet aydınlatma sistemi kuruldu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı park açılış törenine Kaymakam Adem Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, Mahalle Muhtarı Erkan Akyılmaz, belediye başkan yardımcıları, eski mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Poyraz; “Parkın bulunduğu atıl alanı halkımızın faydalanabileceği güzel bir mekan haline getirdik. Oyun alanları, oturma ve dinleme alanları ile hizmete açtığımız parkımız için muhtarımızın bir de çay ocağı talebi oldu. İnşallah en kısa sürede onu da parkımızın içine inşa edeceğiz.  Mahalle sakinlerimiz burada düğün, nişan, sünnet ve mevlit gibi organizasyonlarını da yapabilecek. Parkın yapımında emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Muhtar Erkan Akyılmaz; “Mahallemize kazandırmış olduğumuz Sultan Reşat köy meydanımız hayırlı olsun. Emeği geçen herkese, Çekmeköy Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz’a her zaman bizim yanımızda olan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen komşularımıza ve genç kardeşlerimize şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum..” dedi

Reklamı Geç