Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ CAZİBE MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDİYOR..

Toplumun tüm kesimlerine eşit

Toplumun tüm kesimlerine eşit hizmetler sunan Sultanbeyli Belediyesi, bir yandan kaldırım imalatı yapıp yıpranan asfaltları yeniliyor ve yeni yollar açıyor, diğer yandan pırıl pırıl parklarla çocukları mutlu ediyor.

sultanpırı5Sultanbeyli Belediyesi ilçe genelinde kaldırım imalatı yapıyor, yıpranan asfaltları yeniliyor ve yeni yollar açıyor. Sultanbeyli Belediyesi yaz aylarını verimli geçiriyor. Belediye bir yandan kış aylarında yıpranan yolları tamir edip yeni asfaltlar atarken diğer taraftan da kaldırım imalatına devam ediyor. Ayrıca bazı mahallelere de yeni yollar açıyor.

sultanpırıl1Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de sık sık arazide yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor, ilgili birimlerden çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Keskin, “İlçemizin eksiklerini gideriyoruz. Kaldırım çalışmalarımız ve yol yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı eksiklerimizi gidererek ilçemizin daha da güzelleşmesini sağlayacağız” dedi.

sultanpırıl2Sultanbeyli yeni parklara kavuşuyor. Sultanbeyli Belediyesi ilçenin birçok mahallesinde kullanılamaz hale gelen parkları yeniden onarıp çocukların hizmetine sunacak. Sultanbeyli Belediyesi miniklere yeni parklar yapıyor. Sultanbeyli’nin çehresini güzelleştiren, çocuklarına yepyeni oyun alanları, vatandaşlarına dinlenme ve spor mekanları kazandıran parkların sayısı her geçen gün artıyor. İlçenin birçok noktasındaki parkları belediye revize edecek ve en kısa zamanda hizmete sunacak.

sultanpırıl5Tamamen engelli kullanımını da uygun olarak revize edilecek olan parklarda daha çok dinlenme alanları olacak. Yeni oyun grupları, fitness aletleri, yürüyüş yolları ve koşu parkurlarının da olacağı yeni parklar görenleri kendine hayran bırakacak. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yenilenecek olan parklarla ilgili, “Çocuklarımızın güvenle oynayacağı, vatandaşlarımızın huzurla dinlenebileceği yeni alanlar ortaya çıkartıyoruz. Amacımız ilçemizin sosyal yaşam alanlarını artırmak” dedi.

sultanpırıl4

sultanpırıl3

Reklamı Geç