Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sultançiftliği ve Taşdelen Çok Amaçlı Yaşam Merkezi Çekmeköy’e çok yakışacak!

Bizim de www.yerelgazete.com.tr olarak;

Bizim de www.yerelgazete.com.tr olarak; Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman ve Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya’nın bilgilendirmeleri doğrultunda defalarca gündeme taşıdığımız Sultançiftliği merkezinde Kıbrıs Caddesi ile Kovuk Yusuf Sokak üzerinde yer alan 884 parsel üzerindeki İBB’ye ait 16.994 metrekare boş arsa muhteşem bir projeye evsahipliği yapacak…

Özellikle çocukların İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Sultançiftliği Muhalle Muhtarı Engin Çelik aracılığıyla gönderdiği binlerce mektup karşılıksız kalmadı ve o alana büyükşehir belediyesinin el atmasıyla önemli bir proje yapıldı. Arsanın imar rantına kurban edilerek betona boğulmaması ve kamu yararına bir hizmet alanına dönüşecek olması Taşdelen, Sultançiftliği, Güngören ve tüm bölge halkını şimdiden sevince boğmuş durumda .

İBB tarafından Çekmeköy Yaşam Merkezi olarak projelendirilen alana; çok amaçlı salondan İSMEK ve bölgesel istihdam ofisine, yarı olimpik yüzme ve spor merkezinden kreş, kütüphane, sergi salonu, otopark ve pazar alanına tam teşekküllü bir hizmet merkezi inşa edilecek. Taşdelen metro çıkış ve giriş duraklarının da yer alacağı proje bölgeye rahat bir nefes aldıracak ve önemli bir yaşam merkezi olacak. Sultançiftliği ve Taşdelen Çok Amaçlı Yaşam Merkezi Çekmeköy’e çok yakışacak.

21 Mahalle muhtarının da katıldığı Çekmeköy Yaşam Merkezi projesinin tanıtım lansmanını İBB Daire Başkanı Serap Öbekci, İBB Muhtarlıklar Müdüresi Neval Gündoğan, CHP Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ve CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan birlikte yaptı. İBB Daire Başkanı Serap Öbekci, projenin tüm detaylarını muhtarlara tek tek izah etti ve projenin en kısa zamanda yapımının tamamlanıp bölge halkının hizmetine sunulacağını ifade etti. Mahalle muhtarları da söz alarak hem projeye ilişkin duygu ve düşüncelerini hem de mahallelerinde talip ettikleri sorun ve sıkıntıları dile getirdiler.

Taşdelen’deki proje tanıtım lansmanında muhtarların çeşitli taleplerini de dinleyen Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, “Sizlerin ve tüm sorun, sıkıntı ve dertlerini çok iyi biliyorum ve 38 yıllık belediyecilik tecrübesine sahip biri olarak bu sorunların çözüm yollarını da iyi biliyorum. 1 Nisan’dan itibaren tüm sorunlara hep birlikte çözüm üreteceğiz. Her mahalleye kreş, sosyal alanlar, kütüphaneler, daha fazla yeşil alanlar, daha düzenli imar planlaması, eğitim alanları, yeni parklar ve ulaşım ile otopark gibi tüm dertlere çözümlerimiz var” şeklinde konuştu. Çekmeköy’ün son 15 senesinin heba edildiğini ifade eden Çerkez, “Hepsini biliyoruz, her şeyin farkındayız. 31 Mart seçimleri Çekmeköy için büyük bir değişim ve ardından dönüşümün miladı olacak. Hiç merak etmeyin birlikte kazanıp bu kenti beraber yöneteceğiz” dedi.

Reklamı Geç