Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SURİYELİ MUHACİRLER ÜMRANİYE’YE MİSAFİR OLDU

Vatanlarından uzakta yaşayan binlerce

Vatanlarından uzakta yaşayan binlerce Suriyeli Muhacir, Ümraniye Belediyesi’nin misafiri oldu. Nikâh Sarayı’nda düzenlenen iftar programına ilgi oldukça yoğundu.

suriye umraniye iftar 3Evlerinden ve vatanlarından uzakta hayatlarını idame ettirmeye çalışan muhacirlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Ümraniye Belediyesi, Suriyeli Muhacirler için Ümraniye Nikâh Sarayı’nda iftar programı düzenledi. Programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Suriye Geçici Eğitim Merkezi Müdürü Semir Bekir ve çok sayıda Suriyeli vatandaş katıldı. Kuran tilaveti ile başlayan program, Suriyeli çocukların ilahi okumasıyla devam etti.

suriye umraniye iftar 2Açılış konuşmasını yapan Suriye Geçici Eğitim Merkezi Müdürü Semir Bekir, “Değerli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada bizi bir araya getiren ve özellikle okulumuza her türlü desteği yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ve Belediye Başkan Yardımcılarına teşekkür ediyorum. Bütün Müslümanlar kardeştir! Allah hem bu dünyada hem de ahirette bizlere sonsuz merhamet etsin. Rabbim Türkiye’yi ve tüm Müslümanları korusun” dedi.

suriye umraniye iftar 1Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir yaptığı konuşmasında, “Ümraniye’de ikamet eden Suriyeli vatandaşlarımıza iftar yemeği tertip ettik. Görüldüğü gibi onlarda, aileleriyle birlikte iştirak ettiler. Destek verdiğimiz 4 okuldaki Suriyeli öğrenciler ve aileleri de aramızda” dedi. Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye Meydanı’ndaki etkinlik alanında yapılacak olan programlara da değinerek konuşmasını noktaladı. İftar programından sonra Suriyeli aileler, Ümraniye Meydanı’nda düzenlenen “Et Turas Es Suriye” grubunun ilahi dinletisine katıldı.

Reklamı Geç