Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SÜRÜCÜ KURSLARI KONFEDERASYONU’NDA TÜRKER DÖNEMİ..

Türkiye Sürücü Kursları Konfederasyonu

Türkiye Sürücü Kursları Konfederasyonu TÜSEKON’un Ankara Ticaret Odası ATO kongre salonunda yapılan kongresinde yeni genel başkan seçilen Nusret Türker, sektörü daha ileriye taşıma yönünde mesajlar verdi. Sürücü kurslarının daha kurumsal yapıya kavuşması için çalışmalar yapacaklarını kaydeden Türker, “Kazanan birlik ve beraberlik olmuştur” dedi.

Kısa adı TÜSEKON olan Türkiye Sürücü Kursları Konfederasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurulu Türkiye’nin 81 ilinden gelen delegelerin katılımlarıyla Ankara Ticaret Odası ATO kongre salonunda büyük coşkuyla gerçekleştirildi. İki adayın başkanlık için yarıştığı kongrede kamuoyunun yakından tanıdığı, bölgemizden bir isim olan Tümbay Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Türker kazandı. Kongre sonrası ilk mesajlarını sektörün daha ileriye taşınmasına yönelik veren yeni başkan Nusret Türker, “Şahsıma duyulan güvene layık olmak için ekibimle birlikte verdiğimiz sözleri yerine getirmek için mücadele edeceğiz” dedi.

TÜSEKON yeni Genel Başkanı Nusret Türker, “Seçimli genel kurulda delegelerimizin teveccühleri ile göreve seçildim. Centilmence başarılı bir seçim süreci yürüttüğümüz diğer aday arkadaşım sayın Serdar Tepeöz’e de ayrıca teşekkür ederek kendisi kutluyorum. Sektörümüz adına kazanan birlik ve beraberlik olmuştur. TÜSEKON ailesinin Kurucu Genel Başkanı ve Onursal Başkanı sayın İsmail Yılmaz Başkanıma da bu güne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin 81 ilinden genel kurulumuza katılarak işine ve ekmeğine sahip çıkan meslektaşlarımıza, dernek başkanlarımıza, federasyon başkanlarınıza, icra kurulumuza ve yönetim kurulu arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şahsıma ve ekip arkadaşlarıma duyulan güvene layık olmaya çalışacağız. Genel kurulun, ülkemize, sektörümüze ve TÜSEKON ailemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Yeni dönemde sektörün sorunlarına çareler üretmek ve kurumları daha ileriye taşımak için mücadele edeceklerini kaydeden Başkan Nusret Türker, “200 binin üzerinde insanımıza istihdam sağlayan sürücü kurslarımızın daha kurumsal bir yapıya kavuşması ve gelişmesi için, göreve gelirken planladığımız projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Sürücü kursları olarak büyük bir aile olduğumuzun bilinciyle, ekip ruhu içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Reklamı Geç