Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TABANIN BEKLENTİLERİ VE YOĞUN TALEPLER KARŞILIK BULDU..

Tabanın beklentileri ve yoğun

Tabanın beklentileri ve yoğun talepler doğrultusunda Ak Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan STK’ların önde gelen deneyimli ismi Yücel Yalçınkaya, “Vatana ve millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüzü sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız” dedi. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Yalçınkaya’ya ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

14 Mayıs’a doğru seçim takvimi işliyor. Siyasi partilerde milletvekili aday adaylıkları için resmi müracaatlar başladı. Bölgemizin önde gelen tanınmış simalarından, Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, toplumsal talep ve parti tabanındaki beklentiler doğrultusunda AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. AK Parti teşkilatlarında büyük heyecan yaratan Yalçınkaya’nın milletvekili aday adaylığı bölge kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. İş dünyası başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşu Yalçınkaya’ya destek mesajları gönderdi.

Ak Parti İl başkanlığı binasındaki müracaat işlemleri sonrasında İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi makamında ziyaret ederek ASİAD Başarı Ödülü’nü takdim eden Yalçınkaya, “Ülkemize ve milletimize hizmet yolunda doğru bildiğimiz istikamette sonuna kadar yürümeye devam edeceğiz” dedi. İl Başkanı Kabaktepe de Yalçınkaya’yı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Birbirinden başarılı organizasyonlarla tecrübeli STK geçmişinin yanı sıra; siyaseten de önemli deneyim ve toplumsal uzlaşı becerisine sahip olan Yalçınkaya’nın güçlü iletişim alanları ile etkili olması bekleniyor.

Adaylık müracaatının ardından kısa bir açıklama yapan Yalçınkaya; “Kıymetli gönül dostlarım, değerli ülke sevdalıları; Ak Parti teşkilatlarında kuruluşundan bugüne ülkemize, milletimize ve bölgemize, hizmet için mücadele ettik. Bundan sonra da ülkemizin yeni hedeflerine katkı sağlamak, bu yolda projeler üretmek, gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak, kimsesizlerin elinden tutmak ve sessizlerin sesi olmak için milletvekili adayı adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu güzel ve heyecanlı yolculukta herkesin dua ve desteklerini bekliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

Bugüne kadar mimarı olduğu sivil toplum kuruluşlarında onbinlerce kişinin katılımı ile büyük programlar düzenleyen Yücel Yalçınkaya; başarılı işadamı kimliği ve siyasi tecrübeleri ile kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim. Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD başta olmak üzere ulusal ve uluslararası çok sayıda STK’nın kuruculuğunu yapan Yalçınkaya, siyaseten de AK Parti’de önemli görevlerde bulunmuş ve gerektiğinde elini taşın altına koyarak önemli görev ve sorumluluk üstlenmiş bir isim.

Reklamı Geç