Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taşdelen’de bölge halkının talep ve beklentisi Kent Lokantası..

Zaman zaman yaptığı dikkat

Zaman zaman yaptığı dikkat çeken çıkışlarıyla kamuoyunda günden oluşturan Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Burhan Çiftçi, Taşdelen bölgesinde acilen ‘Kent Lokantası’na ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek bu hizmet için en uygun yerin de eski belde belediye binası alanı olduğunu kaydetti.

Çekmeköy kamuoyunun yakından tanıdığı Gelecek Partisi’nin genç ve dinamik ilçe başkanı Burhan Çiftçi, dikkat çeken çıkışlarıyla kamuoyunun sesi olmaya devam ediyor. Bugüne kadar ilçenin bir çok sorun, sıkıntı, talep ve beklentisine yönelik cesurca açıklamalar yapan Burhan Çiftçi’nin yeni gündem konusu Taşdelen’e Kent Lokantası yapılması yönünde. Bölgede yaptığı pek çok araştırmada vatandaşın en büyük taleplerinin başında Kent Lokantası ihtiyacının geldiğini ifade eden Başkan Çiftçi, bu hizmet için sembolik yerlerden eski Taşdelen belde belediyesi binası alanının son derece müsait ve uygun düşeceğini gazetemize anlattı.

Son yıllarda iyice artan enflasyonla birlikte ekonomik darboğaza giren vatandaşın beslenme sorununa bir nebze olsun katkıda bulunacak olan Kent Lokantası’nın Taşdelen bölgesinde önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini kaydeden Çiftçi, İstanbul Büyükşehir ve Çekmeköy Belediyesi yetkililerine seslendi.

Vatandaşın Kent Lokantası sayesinde ucuz, kaliteli, sağlıklı ve güvenli şekilde hizmet alması için en güzel lokasyonun burası olduğunu işaret eden Başkan Burhan Çiftçi, “Sadece seçim öncesi değil, seçim sonrası da açıkça desteklediğimiz Çekmeköy Belediye Başkanımız Sayın Orhan Çerkez ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Araştırıp ortaya koymuş olduğumuz veriler; vatandaşımızın yararına olmakla beraber yerel yöneticilerimize de yol gösterici niteliktedir. Kamuoyunun hayrına olacak her işin destekçisi ve takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç