Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TECRÜBELİ, GENÇ VE DİNAMİK KADROLARLA HALKI İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ..

Ekibiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran

Ekibiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran CHP Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Sami Yayla, parti tabanı ve delegasyondan yoğun ilgi ve destek görmeye devam ediyor. Genç ve dinamik yapısıyla dikkat çeken Yayla; “Kendi kişisel beklentilerimiz için değil partimizin yerelde ve genelde iktidarı için bu göreve talibim. 2019’da ne belediye başkan adaylığı ne de başka bir hesabım yoktur. Gecesini gündüzüne katarak bu partiye gönül vermiş, emek vermiş herkesin içerisinde yer alacağı ekipler, kadrolar ve takımlarla başarı bizim olacak ve Çekmeköy’ü halkın iktidarıyla hep birlikte buluşturacağız” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Sami Yayla, kongreye sayılı günler kala YEREL GAZETE’ye önemli açıklamalarda bulundu. “Örgütümüzün talep ve beklentileri doğrultusunda bu yola çıktım” diyen Yayla; “Ben, Sen, O değil, ‘BİZ’ olmaya var mısınız? Ben varım” sözleriyle parti tabanına seslendi. 2019 seçimlerinin vebali ve tarihi sorumluluğunu bir kez daha hatırlatan Yayla; “Bizim en büyük hedefimiz partimizi büyütmek ve CHP bayrağını en yükseğe dikmek. Biz, yarışmak için değil, partimizi kazandırmak için aday olduk” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’e umut olmak için bir yola çıktıklarını kaydeden Sami Yayla; “Güven ve inançla çıktığımız bu yolda değişim ve dönüşümü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bütün ilçelerimizde olduğu gibi Çekmeköy’ümüz için de bu kongre tarihi bir fırsattır ve geleceğimiz adına hepimiz bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu kongre; zerre kadar şahsi hesap ve beklenti içinde olmadan partimizin başarısı için herkesin üzerine düşeni yapma kongresidir. Üyesinden delegesine ve tüm yöneticilerine kadar hepimiz partimizin başarısına odaklanmalıyız ve kararımızı buna göre vermeliyiz” dedi.

2019’a giden yolun bu kongreden geçtiğini kaydeden Yayla; “Bizim, başkaları gibi belediye başkan adayı olmak gibi şahsi bir hayalimiz de beklentimiz de yoktur. Şunu açık ve net olarak söylüyorum; 2019’da belediye başkan adayını ve meclis üyesi adaylarını parti örgütümüz belirleyecektir. Değişim ve dönüşüm için tecrübe ve deneyime sahip genç ve dinamik kadrolar kurup yolumuza devam edeceğiz. Bu genç ve dinamik kadrolar bugüne kadar gecesini gündüzüne katıp bu parti için emek vermiş, hizmet etmiş herkesi tek çatı altında birleştirip Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını hem yerelde hem de genelde Türkiye’ye kazandırmalıdır. Parti içinde değil, Türkiye’de iktidar olmak istiyoruz. Parti içinde, iktidar olmak amacıyla her yol mübahtır anlayışını kabul etmiyoruz” dedi.

Sami Yayla açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Zaman kendi içimizde kısır çekişmelerle vakit kaybedecek zaman değildir. Yarınlarımızı aydınlık yapabilmek için vakit geç olmadan tedbir alma zamanıdır. Mesele; Cumhuriyet, ülke ve milletin geleceği meselesidir. Önümüzde aydınlık bir yol görüyoruz ve herkesi bu yola davet ediyoruz. Bu noktada ben ve ekip arkadaşlarım; çok daha iyi kadrolar, çok daha iyi ekipler ve çok daha iyi bir yönetim anlayışı ile ben, sen, o demeden, ‘biz’ diyerek çıktığımız bu yolda örgütümüze başarı sözünü şimdiden veriyoruz.

Bütün Türkiye’de olduğu gibi Çekmeköy’de de ranta, talana ve yağmaya Cumhuriyet Halk Parti’li kadrolar ‘dur’ diyecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde her zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Yepyeni ve tertemiz bir sayfa açarak parti içi birlikteliği sağlayacağız. Bunu sağlarken de aday olmuş parti büyüklerimizi bu sayfada görmekten onur duyacağız. Heyecanlıyız, inançlıyız, kararlıyız, azimliyiz… Parti örgütümüzü ve tüm Çekmeköy halkını bu heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz.”

Reklamı Geç