Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekdemir; “Şile hayatın her alanında en iyisi olacak!..”

Adaylığının açıklanmasının ardından ekibi

Adaylığının açıklanmasının ardından ekibi ve projeleriyle kısa sürede sahanın en ilgi gören ismi olmayı başaran İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Demet Alkan Tekdemir, “Şile’miz hayatın her alanda en iyisi olacak” diyor..

İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Demet Alkan Tekdemir, ekibi ve projeleriyle 7/24 boş bırakmadığı sahada en çok ilgi gören isimlerin başında geliyor. Kadın istihdamı, köylerin gelişimi, tarımsal yatırımlar, gençler, çevre ve doğa, turizm, kentleşme ve sosyal konuların ağırlıklı olarak yer aldığı Tekdemir’in projeleri Şile’nin tüm kesimlerinden tam not alıyor. Ekibiyle birlikte çarşı-Pazar tüm mahalle ve köylerde her kapıyı çalıp, her eli sıkarak geleceğe dair plan ve projelerini anlatan Tekdemir, “Hayatın her alanında Şile için en iyisini yapacağız” diyor.

Şile köylüsünün kalkınması, turizmin gelişmesi ve kentlilik bilincinin yaygınlaşması için projeler ürettiklerini kaydeden Tekdemir, “Hiçbir yurttaşımız iki kutuptan oluşan bir seçim yapmak mecburiyetinde değil” şeklinde konuştu. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Tekdemir, kıraathane toplantılarında yoğun katılımlı programlarla Şileliler’e projelerini anlatıyor. Şile’nin tüm sorun ve sıkıntılarını iyi bildiklerini ifade eden Tekdemir, “Her sorunun üstesinden geleceğiz. Şile’mizi elbirliği ile kalkındırıp geliştireceğiz ve daha iyi bir yer haline getireceğiz” şeklinde konuşuyor.

Reklamı Geç