Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEŞEKKÜRLER ESSİAD VE ÜMRANİYE BAKKALLAR ODASI…

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD ile Ümraniye Bakkallar Odası’nın ortaklaşa düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliği bu yıl da anlamlı bir şekilde gerçekleşti.

essibasngun6ESSİAD ve Bakkallar Odası bu sene de gazeteciler gününü unutmadı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölge yerel basın temsilcilerine bir kahvaltı daveti veren ESSİAD ve Bakkallar Odası’nın etkinliğine basın çalışanlarının yanı sıra her iki kurumun yöneticileri de tam kadro katıldı. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı’nın yanı sıra; Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Odası Başkanı Nezih Mert’in de katıldığı toplantıya sanayici ve işadamları yoğun ilgi gösterdi.

essibasngun4Toplantıda bir selamlama konuşması yapan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, kuruldukları günden bugüne her zaman bölge yerel basını ile iç içe ve yakın diyaloglar içerisinde olduklarını ifade ederek; bundan sonra da aynı istikamette yollarına devam edeceklerini söyledi. Kısaca ESSİAD’ın faaliyetlerini de özetleyen Başkan Sarı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve her vesile ile bir araya geldikleri bu tür etkinliklerinin devam edeceğini kaydetti.

essibasngun5Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı da, basının zor şartlar altında görev yaptığına vurgu yaptığı kısa konuşmasında gazeteciler gününü kutladı ve basın çalışanlarına başarılar diledi. Hoşsohbet ortamda yapılan kahvaltı öncesi her iki başkan Necmettin Sarı ve Resul Taşcı’nın konuklarına bizzat elleri ile ikramlarda bulunarak hizmet etmeleri dikkatlerden kaçmadı. Basın mensuplarının da duygu ve düşüncelerini dile getirdikleri toplantı son derece güzel bir atmosferde tamamlandı.

essibasngun2

essibasngun3

Reklamı Geç