Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKAT TANITIM GÜNLERİ YENİKAPI’DA HEMŞERİLERİNİ AĞIRLIYOR..

Tarihi, kültürü, turizmi ve

Tarihi, kültürü, turizmi ve mutfağı ile Anadolu’nun kadim şehri Tokat, İstanbul’a taşındı. Tokat Tanıtım Günleri Yenikapı Etkinlik Alanı’nda tüm coşkusuyla devam ediyor. Etkinliklerin ikinci gününde Valiliği’nden il ve ilçe belediyelerine, siyasilerinden sanat ve iş dünyasına Tokat’ın önde gelen tüm isimleri Tokat’ın tanıtımı için biraraya geldi.

Tokat Tanıtım Günleri Yenikapı Etkinlik alanında başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde; Tokat Konfederasyonu TOKKON, Tokat Eğitim ve Kültür Konfederasyonu TEKKON, Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, Tüm Tokatlılar Eğitim Sağlık ve Kültür Konfederasyonu TÜMTOKKON ve diğer İSTOKDEF, ZİLDEF, ASTOKDEF, ESTOKDEF, NİKDEF, TURDEF ile KÜTOKDEF gibi sivil toplum kuruluşların birlikte düzenlediği Tokat Tanıtım Günleri 4 Aralık Pazar gününe kadar konuklarını ağırlamaya devam edecek.

Etkinliklerin ikinci gününde Valiliği’nden il ve ilçe belediyelerine, siyasilerinden sanat ve iş dünyasına kadar önde gelen tüm isimleri Tokat için biraraya geldi. İstiklal Marşı’mızın okunması ile açılışı yapılan programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Konfederasyonu TOKKON Başkanı Ahmet Yılmaz, TÜMTOKKON Başkanı Galip Yılmaz, TOKDEF Başkanı İlhami Özel, TEKKON Başkanı Murat İlter, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Av. Özlem Zengin, Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt, Ak Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Tokat Milletvekilleri Özgür Karabat ve Kadim Durmaz, CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Almus Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan, Pazar Belediye Başkanı Erdoğan Yılmaz, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, belediye meclis üyeleri, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri, sanatçılar ve iş dünyasından binlerce hemşeri Tokat Günleri’nde buluştu.

Tokat’ın lezzetleri, doğası, tarihi, kültürel ve yöresel değerlerinin tanıtıldığı ‘Tokat Tanıtım Günleri 4 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

Reklamı Geç