Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKATLI DOSTLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU..

Tokat Dostluk Grubunun geleneksel

Tokat Dostluk Grubunun geleneksel hale gelen ve seçkin davetlilerin katılımı ile gerçekleşen iftarı muhteşem geçti.

tokat dostluk grubu iftar 6Tokat Dostluk Grubunun Emek Mahallesel Sosyal Yaşam Alanı’nda yapılan iftarına 24. dönem İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Müftüsü Yusuf Bingöl, FSM Vakfı Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev Subaşı, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Aydar, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami Şener, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdülhamit Birışık, Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya, İlahiyatçı – Yazar Beşir Eryarsoy, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal, Belediye Birim Müdürleri, Hukukçular, çok sayıda STK başkan ve yöneticileri, iş adamları ve Dostluk Grubu üyeleri katıldı.

tokat dostluk grubu iftar 1Programın açılış konuşmasını yapan Tokat Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Günal: “Dostluk Grubunun amacı, milli manevi değerlere saygılı ve bağlı, aynı duygu ve düşüncelere sahip insanların kardeşçe yaşamasıdır. Dostluk, birileri için mükemmel insan olmak değil; seni mükemmelliğe en çok yaklaştıracak insanları bulmaktır” dedi.  Günal ayrıca,  sevgi ve dostluk bağlarını kuvvetlendirerek bilgi birikimlerini paylaşmayı esas aldıklarını,  böylece topluma ve çevreye hizmet sunma erdemine ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

tokat dostluk grubu iftar 3Aynı sofraları paylaşan Sancaktepe ailesi olduklarını ve Ramazanın her mahallede yapılan iftar programı ile doyasıya yaşadıklarını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem:  “El ele verip, gönül gönüle bu güzel Sancaktepe’mizin küçük sorunlarını çözme konusunda, orta ölçekli sorunlarımızı çözme noktasında hatta büyük sorunları çözme konusunda müşterek bir kararla, birlikte karar vererek bu sorunları çözmeye Tokatlıların destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Güzel ve hayırlı bir dostluk örneği sunuyorsunuz. Rabbim bize bu Ramazanın güzel günleri gösterdi,  önümüzdeki bu güzel bayramı bize nasip etsin inşallah” dedi.

tokat dostluk grubu iftar 4Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, ilçede en fazla nüfusa sahip Tokatlıların oluşturduğu Dostluk Grubunun hedefleri ve misyonuna yakışır faaliyetlerini takdirle karşıladığını belirterek, “Ortak fikir ve çalışmalarla hedeflediğiniz çalışmalara ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

tokat dostluk grubu iftar 2İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Türk ise yaptığı konuşmasında: “Bu iftar yemeğinde ev sahipliği yapan Tokat Dostluk Grubu Başkanı ve yönetim kuruluna ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu birlik beraberliğin bozulmamasını diliyorum” şeklinde konuştu

tokat dostluk grubu iftar 7İstanbul 24. dönem Milletvekili Gürsoy Erol ise : “Biz her zaman Tokatlı hemşehrilerimizle bir arada olmaktan şeref duyuyoruz. Rabbim, birliğimizi ve birlikteliğimizi bozmasın. Allahü Teala bize, ülkemize, sizlere güzel günleri nasip etsin. Bir araya gelmekten, her şeyi birlikte paylaşmaktan onur duyduğumu, şeref duyduğumu, keyif duyduğumu belirtmek istiyorum. Bugün bu güzelliği paylaşmak için buraya geldiniz, geldiğiniz her adım başımızın tacıdır” dedi.

tokat dostluk grubu iftar 5Katılımcıların kısaca kendini tanıttığı dostluk iftarında, ilahi grubunun birbirinden güzel eserleri okuduğu tasavvuf müziği salondakilere huzur dolu dakikalar yaşattı.

Reklamı Geç