Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tokatlı hemşerilerden Başkan Yıldırım’a sıcak ve samimi ağırlama..

31 Mart seçim çalışmaları

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında saha etkinliklerini sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İsmet Yıldırım, yöre derneklerini ziyaret ederek hemşerilerle biraraya gelmeye devam ediyor. Dudullu merkezde faaliyet gösteren Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Yıldırım, “Tokatlılar işini bilir” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, Kadın Kolu Başkanı Hülya Taşcı ve bazı ilçe yöneticileri ile birlikte Dudullu merkezde faaliyet gösteren Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği’ni ziyaret ederek seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Ümraniye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İsmet Yıldırım, son derece sıcak ve samimi bir karşılamayla ağırlandı.

Dernek yöneticileri ile üyelerin yoğun katılım gösterdiği ziyaret programında sağlık sorunları sebebiyle bulunamayan Dernek Başkanı Hüseyin Akgün’ü temsilen konuşan Genel Sekreter Veysal Sarar, dernek hakkında bilgiler verdi. Tokatlı hemşerileri, siyasi görüş ve düşünce ayrımı olmaksızın aynı çatı altında buluşturan bir dernek olduklarını kaydeden Sarar, hemşeriler arası dayanışmayı daha da büyütme hedefinde olduklarını ifade etti. Sarar, Ümraniye genelinde önemli bir nüfus potansiyeline sahip Tokatlılar’ın siyaseten yerel yönetimlerde daha adil temsil edilmesi gerektiğine ilişkin fikir ve düşüncelerini de dile getirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da hemşerilere yönelik yaptığı selamlama konuşmasında; ilçede faaliyet gösteren tüm hemşeri dernekleri ile her zaman yakın irtibat ve diyalog halinde olduklarını kaydetti. Başkan İsmet Yıldırım’la Ümraniye’nin hizmet ve yatırımlarda Türkiye’nin marka şehri haline geldiğini ifade eden Çetinkaya, Tokatlı hemşerilere gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da yaptığı selamlama konuşmasında özellikle yöre derneklerinde gelişen hemşeriler arası dostluk ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Demokrasilerde STK’ların önemine vurgu yapan Başkan Yıldırım, Ümraniye’de Tokatlı hemşeri nüfus yoğunluğunun 5. sırada yer aldığını hatırlattı ve temsil hususundaki taleplerin haklılığına değindi. “Tokatlılar işini bilir” diyen Başkan Yıldırım, “Hizmette hiçbir zaman, hiçbir şekilde ayrımcılık yapmadık. İstanbul’un en büyük kapasiteye sahip Cemevi’ni yapan bir belediye başkanıyım. Bu akşam kurulan bu dost meclisinde, samimiyet ve muhabbetleriyle bizleri misafir eden Tokatlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Tokat şehrimize gönülden selamlar olsun” şeklinde konuştu.

Ziyaret programında dernek yönetiminden Meclis Üyesi Aday Adayları Muhterem Deniz ve Nigar Yılmaz Örs ile Muhtar Adaları Tuğçe Melep Yılmaz ve Yunis Koca’nın da tanıtımları yapıldı. Ziyaret sonunda ise Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Polimex Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz’ın sponsor olduğu semtin takımı Dudulluspor forması Başkan İsmet Yıldırım’a hediye edildi.

Reklamı Geç