Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKATLI SANATÇILAR DAYANIŞMASI BÜYÜYOR..

Sanata ve sanatçıya verdiği

Sanata ve sanatçıya verdiği destek ve önemi her fırsatta gösteren Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, sanat camiasına yönelik çalışmalarını artık daha kurumsal bir şekilde sürdürecek. Kültür ve sanat buluşmalarının ikincisini Küçükçekmece Belediyesi Selçuklu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştiren TOKDEF, Kültür ve Sanat Komisyonu’nu kurdu.

Geçtiğimiz aylarda ilki Sarıgazi’de gerçekleştirilen TOKDEF kültür-sanat buluşmalarının ikincisi Küçükçekmece Belediyesi Selçuklu Sosyal Tesisleri’nde verimli sonuçların alındığı bir toplantıyla yapıldı. Kültür ve Sanat Komisyonu’nun kurulduğu toplantıda buluşan kültür-sanat dostları ve STK temsilcileri sektörün durumunu ele aldı. Tokatlı sanatçıların daha örgütlü bir yapıya kavuşması amacıyla kurulan kültür sanat komisyonu önümüzdeki süreçte daha geniş katılımlı toplantılar yaparak sektörün önünü açacak fikir ve yöntemler geliştirecek.

TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel ve yönetiminin ev sahipliğindeki kahvaltı organizasyonunda, Kültür Sanattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan ve TOKDEF Genel Sekreteri Veysel Sarar moderatörlüğünde güncel sorunlar ve çözüm yolları tartışıldı.

TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, “Bundan sonraki süreçlerde yapılacak tüm etkinliklerin bilgileri, oluşturulan bu komisyonda tartışılıp bir karara bağlanacak ve tüm gelişmeler Kültür Sanat Komisyonu’nca yönetilecek. Sanat ve sanatçı dostlarımızla dayanışmamızı bu komisyon sayesinde daha da geliştireceğiz. Daha organize ve daha örgütlü bir yapılaşma ile sektörel sorunlara daha kolay çözümler bulunacağı inancıyla bu başlangıcı yapıyoruz. Her birinizin katılımı ve fikirleri bu yapı için önemli ve çok kıymetli. TOKDEF olarak sanatçı dostlarımızın yanında durmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç