Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BÜYÜK TOKAT BULUŞMASI 1-4 ARALIK’TA YENİKAPI’DA…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği hemşeri buluşmaları kapsamında; Tokat Eğitim ve Kültür Konfederasyonu TEKKON, Tüm Tokatlılar Eğitim sağlık ve Kültür Konfederasyonu TÜMTOKKON, Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF ve Zile Dernekler Federasyonu ZİLDEF’in talebi doğrultusunda Yenikapı etkinlik alanı bu yıl 1-4 Aralık tarihleri arasında Tokat Tanıtım Günleri’ne ev sahipliği yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikapı etkinlik alanında geleneksel olarak düzenlediği hemşeri buluşmaları bu yıl da başladı. Tokat Eğitim ve Kültür Konfederasyonu TEKKON, Tüm Tokatlılar Eğitim sağlık ve Kültür Konfederasyonu TÜMTOKKON, Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF ve Zile Dernekler Federasyonu ZİLDEF’in talebi doğrultusunda Yenikapı etkinlik alanı bu yıl 1-4 Aralık tarihleri arasında Tokat Tanıtım Günleri’ne ev sahipliği yapacak. İBB tarafından etkinliği organize etmesi amacıyla yetkilendirilen 4 federasyonun başkanları ve yöneticileri Sancaktepe’de yaptıkları basın açıklamasıyla Tokatlı hemşerileri ve kamuoyunu bilgilendirdiler.

TÜMTOKKON Başkanı Galip Yılmaz, TOKDEF Başkanı İlhami Özel, ZİLDEF Başkanı Ali Kaygusuz ve TEKKON Başkanı Murat İlter ile federasyon yöneticilerinin katıldığı Sarıgazi’deki TEKKON Genel Merkezi önündeki açıklamada, İBB ile yapılacak Tokat Tanıtım Günleri için gerekli anlaşmanın sağlandığını ve imzaların atıldığını duyurdular. “Tokatlı hemşerilerimize bir müjdemiz var” başlığıyla yapılan açıklamada; “Öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ekibine hemşeri buluşmaları gibi etkinliklere imkan ve olanak sağladıkları için teşekkür ederiz” dendi.

Basın açıklamasında şunlar kaydedildi: “Bu bağlamda, 1-4 Aralık tarihlerinde Yenikapı etkinlik alanında, ‘Tokat Günleri’ etkinliğini yapmak üzere üstlenici 4 kurum uzun süredir çalışıyoruz. Tokat Günleri hemşeri buluşması, kendini Tokatlı hisseden herkesin katılacağı, sazımızla, sözümüzle, keşkeğimizle, batımızla, Kültürel ve turizm sergilerimizle tam bir karnaval havası içerisinde geçmesi için heyecanlı bir şekilde hazırlanıyoruz. Açık, şeffaf, ulaşılabilir şekilde oluşturacağımız komiteler ile halkımıza eşsiz bir etkinlik sunmak için enerji doluyuz, memleket doluyuz. Düzenleyici konfederasyon ve federasyonların yanı sıra ‘biz de orda olmalıyız, bizim de bir katkımız olmalı’ diyebilecek, tüm federasyonlarımızı ve bileşenlerini etkinlikte renk olmaya çağırıyoruz.

Bizler Tokat’ın kültürel, sosyolojik, sanatsal ve aktüel hayatını İstanbul’da sergilemek için tüm planlamalarımızı yapmaktayız. Bütün enerjimizle, sanattan, siyasete, ekonomiden, bürokrasiye tüm il mensuplarına gidiyoruz, gideceğiz. Dışarıda kimseyi bırakmadan birliğimizi pekiştirerek, gövde gösterisi yapmak istiyoruz. Emin olun, etkinlik gününe kadar, gitmediğimiz, görmediğimiz bir Tokatlı kalmayacak. Bunun için tüm planlarımızı yaptık, uyguluyoruz.

Bu duygu ve enerji ile “Haydi Tokat bu günler bizim” sloganı ile tüm hemşerilerimizi, hiçbir ayrım yapmadan kucaklaştırmak istiyoruz. Dünü, dünde bırakarak, yarına bakabilecek, din, dil, ırk, mezhep, fikir farklılıkların bizim desenlerimiz olduğunu ifade ederek; düzenleyici STK’lar adına tüm hemşerilerimizi işbirliğine davet ediyor, günlerimizin Tokat iline hayırlı olmasını, festival havasında geçmesini, birliğimize perçin olacak bir etkinlik olmasını diliyor, bunu şiar edindiğimizin bilinmesini istiyoruz. Tüm basın mensuplarına, hemşerilerimize, paydaşlarımıza ve bileşenlerimize 1-4 Aralık tarihine kocaman bir çentik atmalarını müjdeliyor, birliğimizin daim olmasını umuyoruz.”

Reklamı Geç