Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKATLILAR, BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYOR..

Hemşeri derneklerinin en büyük

Hemşeri derneklerinin en büyük çatı örgütlenmesi Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, yönetim kurulu ve üyeleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP grubu ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretleriyle adeta Ankara çıkarması yaptı. TOKDEF temasları, önümüzdeki sonbahar aylarında yapılması planlanan büyük İstanbul buluşmasının hazırlıklarına yönelik mesajlar da verdi.

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir ve yurdun çeşitli bölgelerindeki Tokatlı derneklerin çatı örgütlenmesi Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, Başkan İlhami Özel ve yönetimiyle start verdiği yeni dönemde ses getiren faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi temaslarda bulunan TOKDEF yönetim kurulu ve üyeleri, CHP grubunu ziyaret ettikten sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek görüşmeler gerçekleştirdi. Son derece sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaret programında CHP Lideri Kılıçdaroğlu, birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergileyen Tokatlı hemşerilere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na günün anısına bir hediye takdiminde bulundu.

TOKDEF’in Ankara programı sabah saatlerinde İç Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği ziyareti ile başladı. İç Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği’nde hemşerilerini karşılayan Almus Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan ve Birlik Genel Sekreteri Salim Çoruk, misafirlerini samimi bir ortamda ağırladılar. TOKDEF yöneticileri ve üyelerine birliğin çalışmalarına yönelik bilgilendirmelerde bulunan Salim Çoruk, “Birlikten her zaman kuvvet doğar” anlayışı ile hareket ettiklerini kaydetti ve Tokatlı hemşerilerin de birlikte güçlendiğini gördüğünü ifade etti.

TOKDEF heyeti öğle saatlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçti. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve Almus Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan’ın hemşerilerini yalnız bırakmayarak eşlik ettiği temaslarda bir çok milletvekili ile görüşmeler yapıldı. Salı günü olması sebebiyle CHP grubuna katılan TOKDEF heyeti, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasını dinledi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Pınar Türenç’in yeni basın yasası taslağına ilişkin endişe ve uyarılarını dile getirdiği grup toplantısında CHP Lideri Kılıçdaroğlu da ülke ve ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İktidara uyarılarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin itibarını bu kadar ayaklar altına alan, para uğruna bu ülkenin itibarını birilerine satan adama Allah aşkına ne denir?” diye sordu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısı bitiminde TOKDEF heyetini makamında kabul ederek bir görüşme gerçekleştirdi. Hemşerilere birlik, beraberlik ve dayanışma bağlarını daha da güçlendirme mesajları veren Kılıçdaroğlu, “Hep birlikte bu ülkeyi yeniden müreffeh toplum haline getireceğiz ve geleceğimizi birlikte kuracağız” dedi. Kılıçdaroğlu’na günün anısına bir hediye takdiminde bulunan TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel de, önümüzdeki sonbahar aylarında İstanbul’da gerçekleştirmeyi düşündükleri büyük bir organizasyona yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

Ankara temaslarına ilişkin kısa bir değerlendirme yapan TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, milletvekillerine ve Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan ile ziyaret programına katılan ve destek veren tüm hemşerilerine teşekkür etti. Planladıkları büyük İstanbul buluşması için ayrıntılar netleştikçe kamuoyunu bilgilendireceklerini kaydeden İlhami Özel, düşünceyi paylaştıkları CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da konuya son derece sıcak baktığını ifade etti.

 

Reklamı Geç