Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKATLILAR SANCAKTEPE’DE BULUŞTU…

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in de katıldığı coşkulu bir buluşma gerçekleştiren Tokat Dostluk Grubu üyeleri birlik ve beraberlik mesajları verdi.

tokds2Tokatlı hemşeriler, Mustafa Günal’ın başkanlığını yürüttüğü Tokat Dostluk Grubu’nun Samandıra Kültür Merkezi’nde düzenlediği gecede bir araya geldi. Milletvekili aday adaylarının da ilgi gösterdiği geceye Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı. Hemşerilerin birlik mesajları verdiği gecede yörenin yaşatılması gereken doğal güzellikleri ve gelenekleri konuşuldu.

tokds4Tokat’ın bir tarih ve kültür şehri olduğuna vurgu yapan Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Günel, “Köklü bir tarihi geçmişi olan, zengin kültüre sahip, doğal güzellikler şehri Tokat’ımızın gelenek ve göreneklerini bugün ve gelecekte yaşatmak için hepimiz üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeliyiz” şeklinde konuştu.

tokds5Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, STK’lara büyük önem verdiklerini belirterek, hemşeri derneklerinin ilçede birlik beraberlik ve huzur içinde yaşamak için en önemli kuruluşlar olduğunu belirtti. Başkan Erdem, “Tokatlılar, sahip oldukları değerleri paylaşmaya devam ediyor. Birlik, kardeşlik, dayanışma ve karşılıklı anlayışla güzel bir model oluşturan Tokatlılar, Sancaktepe’de düzenlenen bu etkinlikle birlikte yaşama kültürünün bu örneğini tüm İstanbul ve Türkiye’ye tanıtıyor” dedi.

tokds3Başkanlığını Mustafa Günal’ın yaptığı Sancaktepe Tokat Dostluk Grubu’nun bu yıl faaliyete geçtiğini belirten Başkan Erdem, Anadolu’da birlikte yaşama kültürünün en güzel örneği Tokat’ın tüm değerlerinin sazıyla, sözüyle, sanatıyla bir araya geldiği bu gecede emeği geçen herkese teşekkür edereki Tokat Dostluk Grubu’nun bundan sonra yapacağı çalışmalarda da başarılar diledi.

tokds1Sancaktepe’de en büyük ve en kapsamlı hemşeri organizasyonu olma unvanına sahip gecede, konuşmaların ardından yerel sanatçıların ve aşıkların sunduğu müzik ziyafeti katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

 

Reklamı Geç