Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKDEF SİYASET KOMİSYONU KURULDU..

Yaklaşan genel seçimler öncesi

Yaklaşan genel seçimler öncesi ‘Siyaset Komisyonu’ kuran Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, “Bu önemli seçim sürecinde herkes gibi biz STK’ların da etkin duruşu ülke ve milletin yararına olacaktır” dedi.

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, Siyaset Komisyonu oluşturma ve istişare toplantısını; Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Yaklaşan seçimler öncesinde, ülkemizin mevcut siyasi atmosferi, yeni fikir kabulleri ve farklı siyasi görüşlerin alınıp, istişarelerin yapıldığı toplantının ev sahipliğini TOKDEF Siyaset Komisyonundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Destegül Taş yaptı. Komisyonun işleyiş ve amaçlarına istinaden slayt gösterisiyle bilgi aktaran Taş, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın yaptıkları konuşmalarda yaşamın her alanında olduğu üzere siyasette de hemşeri birlikteliğine vurgu yaptılar.

TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel de konuşmasında, Ortadoğu karanlığına sürüklenmeye çalışılan ülkemizin çok önemli bir seçim sürecinden geçtiğini kaydetti. Özel, bu önemli süreçten yoksul halkın mücadelesiyle başarıya ulaşılabileceğini dile getirdi. Özel, bir sivil toplum kuruluşu TOKDEF olarak sorumlulukları olduğunu ve bu sorumlulukların üstesinden gelmek adına söz sahibi olacaklarını söyledi.

Toplantıya;  CHP Milletvekili Özgür Karabat, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Başkan danışmanı Murat Kantekin, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, CHP Meclis Üyesi Sayın İsmail Tan, milletvekili aday adayları, çeşitli siyasi parti temsilcileri, konfederasyon, federasyon başkanları ve vatandaşlar katıldı. Programda TOKDEF Genel Sekreteri Veysel Sarar başkanlığındaki divan yönetimiyle ‘Siyaset Komisyonu’ oluşturuldu. Katılımcıların tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiği toplantıda son derece verimli istişareler gerçekleştirildi.

Reklamı Geç