Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOPLUMDAN GELEN ‘ADAY OL’ TALEBİNE DUYARSIZ KALAMADI..

Yerel seçime doğru Çekmeköy

Yerel seçime doğru Çekmeköy kamuoyunun aylardır konuştuğu isim Hasan Öztürk, Ak Parti’den belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ailesiyle birlikte dosyasını İlçe Başkanı Akın İlhan’a teslim eden Öztürk, “Toplumdan gelen ‘aday ol’ çağrılarına duyarsız kalamazdım” dedi.

Çekmeköy’ün önde gelen hayırsever iş insanı ve eski belediye başkan yardımcısı Hasan Öztürk, beklenen müracaatını bugün gerçekleştirdi. Çekmeköy Sevenler Platformu’nun aylardır aday olması için yoğun çalışmalar yaptığı ve toplumda adaylığı için büyük bir beklenti oluşan Hasan Öztürk, ailesi ile birlikte gittiği Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Akın İlhan’a takdim etti. Öztürk’ün aday adaylığı müracaatı ilçe kamuoyunda heyecan yarattı.

Başvurusunun ardından bir mesaj paylaşan Öztürk, “Geçmişte Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım Çekmeköy Belediye Başkanlığı için toplumdan gelen `aday ol ‘ çağrılarına duyarsız kalamazdım. Çekmeköy’ün yerli halkından ve içinizden birisi olarak ilkeli, şeffaf, hesap veren ve ortak akıl yönetim anlayışıyla Ak Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu yaptım. Hepinizi canı gönülden selamlıyorum. Saygı ve sevgilerimle…” dedi.

Reklamı Geç