Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toplumun tüm kesimleriyle daha güçlü dayanışma..

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü 2023’te yeni ilçe başkanı Melda Tanişman Tutan’la değişim fitilini ateşleyen ve 2024 yerel seçimlerinde de yeni belediye başkanı Orhan Çerkez’le büyük dönüşümü başlatan Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Örgütü; muhtarından STK’sına, iş dünyasından kanaat önderine toplumun tüm kesimleriyle yakın diyalog, istişare ve işbirliği sürecini her geçen gün daha etkin kılmaya devam ediyor. Muhtarlar buluşmasında konuşan İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, dayanışmayı daha da güçlendireceklerini kaydetti.

Çekmeköy’ün 21 mahalle muhtarıyla sık sık biraraya gelerek; hizmet ve yatırımlar noktasında yerel yönetime ilişkin görüş, düşünce ve önerilerini alan CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve ilçe yöneticileri, bugüne kadar sergiledikleri dayanışma bağlarını bundan sonraki süreçte daha güçlü kılacaklarının mesajını verdiler. Çekmeköy Belediyesi Ormanköy Sosyal Tesisleri’ndeki kahvaltılı programa; Muhtarlar Dernek Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin ile 21 mahalle muhtarının yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Grup Başkanvekili Gülali Alagöz ve ilçe yöneticileri katıldı.

Muhtarların mahallelerine ilişkin taleplerinin tek tek dinlendiği buluşmada konuşan İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, 31 Mart seçimlerinin ardından yeni seçilen ve görevlerine devam eden tüm muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Muhtarların demokrasimizin temel taşı olduğuna vurgu yapan Tutan, “Topluma en yakın makamlar olan siz muhtarlarımızın bizlere ileteceği tüm görüş, öneri ve düşünceler en verimli şekilde değerlendirilecek ve gereği yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Son derece verimli geçen programda tek tek söz alan Çekmeköy mahalle muhtarları da bölgelerine ilişkin vatandaş sorunlarını, halkın beklentilerini ve hizmete ilişkin taleplerini dile getirdiler.

Reklamı Geç