Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüm Çekmeköy halkına gönül dolusu teşekkürler..”

31 Mart seçim sürecinde

31 Mart seçim sürecinde Cumhur İttifakı’nın İstanbul 39 ilçe belediye başkan adayları geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda açıklandı. Mevcut belediye başkanı Ahmet Poyraz ile yola devam kararının alındığı Çekmeköy’de, toplumsal tabanın birleştirici gücü olarak AK Parti’den aday adayı olan STK’ların ve işdünyasının önde gelen ismi Yücel Yalçınkaya da bir mesaj yayınlayarak tüm Çekmeköy halkına teşekkür etti.

Yalçınkaya mesajında; “31 Mart yerel seçimlerinde çıkmış olduğumuz Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığımız sürecinde yanımızda yer alarak destek veren başta; AK Parti teşkilatımızın tüm kademelerine, sivil toplum kuruluşlarımıza, iş dünyası temsilcilerine, kanaat önderlerimize ve tüm Çekmeköy halkına gönülden teşekkürler” dedi. 31 Mart seçimlerinin başta Çekmeköy ve İstanbul olmak üzere; ülkemize ve milletimize hayırlı sonuçlara vesile olmasını dileyen Yalçınkaya, yenileşme ve değişim inancıyla çıktığı adaylık yolunda hedefinin, tüm kesimleri kucaklayarak daha büyük kitleleri birleştirmek olduğunu vurguladı. Toplumsal beklentinin bu yönde olduğunu kaydeden Yalçınkaya, “Yeni sürece ilişkin yol haritamızı önümüzdeki günlerde belirleyerek kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

“Toplumsal birlikteliği her zaman ön planda tuttuk” diyen Yalçınkaya, şunları kaydetti; “Siyasette etik ve ahlaki değerleri, liyakati, ehliyeti ve dürüstlüğü önceledik ve tüm kesimleri kucaklayacak bir yapının oluşmasına vesile olmak düşüncesiyle bu yola çıktık. Türk siyasetinin gelişmesi, yeni, genç ve dinamik isimlerin ortaya çıkması için her daim mücadele verdik. Sonuçta; şahsımıza partimizin en üst düzeyinden en alt kademesinde kadar göstermiş oldukları teveccüh ve samimiyete sonsuz teşekkür ediyorum. Dört dönem kuralının partimizin üst organlarının değerlendirmesi gerektiğine inanıyorum. Hayatımız boyunca hiç kimseye yanlış yapmadık, hiç kimseye ihanet etmedik, hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık. Ne konuştuysak, ne yapmaya çalıştıysak, nasıl yola çıktıysak, hepsini bilerek yaptık. Onun için huzurluyuz ve bizim de mutlaka değerlendirmelerimiz ve bununla ilgili vereceğimiz kararlar olacaktır.”

Reklamı Geç