Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüm Çekmeköy halkının temsilcisi olacağım..”

Bölgenin yerel basın temsilcileriyle

Bölgenin yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek seçim gündemi ve Çekmeköy’e ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Selim Altun, “Yaşamım boyunca olduğu gibi bundan sonra da ülkem ve milletimin çıkarları doğrultusunda doğru bildiğim yolda yürümeye devam edeceğim. 31 Mart’tan sonra tüm Çekmeköy halkının temsilcisi olacağım” dedi.

AK Parti Çekmeköy Belediye meclis Üyesi Adayı Selim Altun, İstanbul Doğaseverler Derneği’nde yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 1977 Ordu Gölköy doğumlu olduğunu ve uzun yıllar yaşadığı Çekmeköy’de inşaat alanında hizmet verdiğini kaydeden Selim Altun, ekip ruhu içerisinde disiplinli şekilde siyaset yaptığı AK Parti teşkilatında meclis üyesi adayı olmanın onurunu yaşadığını ifade etti. Bölgede STK’lar başta olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle her zaman yakın diyaloglar içerisinde olduğunu kaydeden Altun, uzun yıllar yerel siyasetin hamuruyla yoğrulduğunu ve tabanda teşkilatçılığı aktif olarak uygulayan birisi olduğunu dile getirdi.

31 Mart seçimleri akabinde grev alacağı Çekmeköy Belediye meclisinde bölgenin sorunları ve çözümleri başta olmak üzere yine toplumun talepleri için çalışmaya devam edeceğini kaydeden Altun, “Siyasi yaşamım boyunca, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çekmeköy’ün yararına olacak her işte doğru bildiğim yolda yürümeye devam edeceğim. Kamuoyunun sesine her zaman kulak vereceğim. Bu noktada siz yerel basın mensubu arkadaşlarımın bana yol gösterici olmalarını dilerim. Meclise girdikten sonra tüm Çekmeköy halkının temsilcisi olacağım. Çekmeköy’ün daha çok gelişmesi, kalkınması ve sorunlarından arınması hepimizin asli görevi olacak” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç