Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DERSİMSPOR’DAN CEM HAYDAR BAKTAŞ’A 62 NUMARALI FORMA..

Bölgesel Amatör Lig 2.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Dersimspor’un Kulüp Başkanı Hüseyin Şengezer, kısa adı TUSGİD olan Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği Başkanı Cem Haydar Bektaş’a Tunceli’yi temsilen 62 numaralı formayı hediye ederek destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta başarılı bir mücadele veren Dersimspor, kısıtlı imkanlara rağmen 3. lige çıkmayı hedefliyor. 2009 yılında kurulan Dersimspor, 2015 yılında 3. Lig’e yükselmişti. Ancak kulüp ekonomik anlamda sorunlar nedeniyle tekrar Bölgesel Amatör Lig’e düştü. Dersimspor, yurt içi ve yurt dışından duyarlı hemşerilerin destekleriyle gücüne güç katıyor. Kulüp yöneticileri de Dersimspor’a destek olan herkese teşekkür etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde merkesi İstanbul’da faaliyet gösteren Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş’a teşekkür eden Dersimspor Başkanı Hüseyin Şengezer, ilin plakası 62 numaralı formayı takdim ederek anlamlı bir hediye verdi.

İmkanlar ölçüsünde Dersimspor’a katkı sunarak destek olmanın kendileri için bir onur olduğunu ifade eden TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, “İlimizin kalkınması, gelişmesi, güzelleşmesi ve insanımızın her alanda daha ileri gitmesi için üzerimize düşen görev ve sorumlulukların bilinciyle; sporda, sanatta, siyasette, sosyal yaşamda velhasıl hayatın her alanında Tuncelimizi temsil eden, tanıtan ve de bir adım öne çıkaran herkese ve her kuruma hep birlikte sahip çıkıp güç vermeye devam edeceğiz” dedi. Kulüp Başkanı Hüseyin Şengezer de, “Dersimspor sizlerle daha güçlü, emin ve kararlı adımlarla yoluna devam edecektir” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç