Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRK HALKININ DEMOKRASİ SINAVI BÜTÜN DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK..

Milletin kararlılığı, Allah’ın yardımı

Milletin kararlılığı, Allah’ın yardımı ile Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık gecesinden büyük bir sınav verdi. TSK içerisindeki bir grup çapulcunun kastetmeye çalıştığı bu yüce millet bütün dünyaya örnek bir duruş sergiledi.

turkiyeTarihinin en karanlık gecelerinden birini yaşayan Türkiye Cumhuriyeti, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yıllardır çöreklenmiş hain ve kalleş ellerin hedefi oldu. Milletin iradesi Demokrasi’mize, Cumhuriyet’imize ve devletimize karşı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu askerlerin darbe girişimi engellenirken; darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar çerçevesinde ülke genelinde yaklaşık 1.500 civarında TSK mensubunun gözaltına alındığı ve yüzü aşkın can kaybı ile binlerce yaralımızın olduğu bilgileri televizyon ekranlarından yansıyor. Türkiye Cumhuriyeti milleti, hain emellerini gerçekleştirmek isteyen FETÖ mensubu alçaklara izin vermedi.

turkiye darbe 1Halkın demokrasiye bir kez daha sahip çıktığı gece boyunca Ankara ve İstanbul genelinde köprü ve havalimanlarından TBMM’ye, Genel Kurmay Başkanlığı’ndan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na kadar birçok yerde tarihimize birer kara leke olarak yansıyacak olan büyük olaylar yaşandı. TRT’den CNN’e kadar birçok yayın organı da canlı yayınlarla işgal edildi ve yine halk tarafından canlı yayınlarla kurtarılarak yeniden yayına sunuldular. Yansımaları belki de onlarca yıl silinmeyecek izler bırakacak olan tarihi kara gece ve sonrasında yaşananların bilançosu ve ağır sonuçları halen netleşmiş değil. Net olan tek gerçek; Türkiye Cumhuriyeti’nin kararlı ve tek duruşu ile demokrasi uğruna canını seve seve siper edeceğini bütün dünyaya göstermesi oldu.

turkiye darbe 2

Reklamı Geç