Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘DAHA FAZLA HİZMETLE SEKTÖRÜ DAHA GÜÇLÜ KILACAĞIM’

İstanbul Sürücü Kursları Konfederasyonu

İstanbul Sürücü Kursları Konfederasyonu Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan bölgemizin önde gelen isimlerinden Tümbay Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Türker; “Amacım daha fazla hizmetle sektörümüzü daha güçlü kılmak” dedi.

nusret turker aday 2Bölgemizin sosyal ve siyasal yaşamındaki tanıdık simalarından Nusret Türker, 25 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan İstanbul Sürücü Kursları Konfederasyonu 2.olağan kongresinde genel başkanlığa adaylığını açıkladı. “Çıktığım bu mübarek yolda amacım kazansam da, kaybetsem de bölmek, parçalamak ve ayrıştırmak değil, daha fazla hizmet ederek beraberliğimizi pekiştirmek olacaktır” diyen Türker, daha fazla hizmetle sektörü daha güçlü kılmayı hedeflediğini ifade etti.

nusret turker aday 1Türker açıklamasının devamında şunları söyledi; “17 Aralık 2014 tarihinde İstanbul’da o gün benim de birisinin başkanlığını yaptığım üç konfederasyon olarak aldığımız sektör için bence çok hayırlı bir karar olan birleşme kararlarına ve verdiğim sözlere bu güne kadar elimden geldiği kadar sadık kaldım ve kalmaya devam edeceğim.

Seçim gününe kadar hiç bir şekilde, hiç bir yerde, hiç bir kimse hakkında olumsuz bir söz, söylem ve neşriyat içinde olmayacağım ve buna müsaade etmeyeceğim. Aday olacaklara şimdiden başarılar diliyorum. Bu seçimin ülkemize, sektörümüze ve konfederasyonumuza hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum.

Üniversiteyi bitirdikten bir yıl sonra 1989 yılında bu sektörle ticaret hayatına başlayan ve halen ailemi ve üç çocuğumu buradan kazandığım parayla geçindiren, büyüten ve okutan bir kardeşiniz olarak kendimi her zaman bu sektöre borçlu hissetmişimdir. Hakkımızda ne hayırlısıysa onun olması dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum..”

Reklamı Geç