Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE – İSTANBUL – ÜMRANİYE BİR KEZ DAHA HEP YASTA..

Son zamanlarda ardı arkası

Son zamanlarda ardı arkası gelmek bilmeyen şehit haberleri ne yazık ki bugün de devam etti. Diyarbakır Sur’da hain terör örgütünün şehit ettiği Uzman Çavuş Selçuk Paker’in kor ateşi bu kez Ümraniye İstiklal Mahallesi’ne düştü.

umraniye sehit haberi 1Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hain terör örgütü PKK’lılarla bugün çıkan çatışmada ağır yaralanan ve Asker Hastanesi’nde tedavi altında bulunan Uz. Çavuş Selçuk Paker, doktorların yatığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Acı haber Şehit Uz. Çuvuş Paker’in Ümraniye İstiklal Mahallesi Selçuk Sokak’taki ki baba ocağına kor gibi düştü. Şehidin ailesi ve yakınları ile tüm mahalle ve Ümraniye’de bütün Türkiye’de olduğu gibi derin bir yas var.

umraniye sehit haberi 2Şehit Uz. Çavuş Selçuk Paker’nin Ülkü Ocakları’nda geçmiş dönemlerde yöneticilik yaptığı sosyal medyada yer aldı ve yine sosyal medya hesabında paylaşılan bilgilere göre Şehidimiz Paker, “Madem ben de bu vatanın bir evladıyım, bu vatanın saadetine hizmet etmek benim için farzdır” dediği öğrenildi. Yine Mahalle Muhtarı Servet Şimşek de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İstiklal Mahallemizde Selçuk sokakta Şehidimiz Var. Ey şehidim bu sokağın adı senin için konmuş sanki… Ey sehidim SELÇUK PAKER sizlerin kanıyla yoğuruldu bu kutsal topraklar. Sizlerin kanınla yeşerdi nefes aldıgımız bu ağaçlar.. Ey şehidim annene feryat ederek dua edin şehit olayım demişsin.. Gözün arkada kalmasın ey şehidim cennet koktu her yer..” dedi.

Reklamı Geç