Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye İttifakı Partisi Çekmeköy’de Serap Ziyaoğulları ile devam..

Türk siyasetinin son yıllarda

Türk siyasetinin son yıllarda yükselen isimlerinden Sinan Oğan gönüllülerinin biraraya gelerek teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüğü Türkiye İttifakı Partisi, “Milli İttifak, Güçlü Türkiye” sloganıyla çıktığı siyaset sahnesinde etki alanını genişletmeye devam ediyor. Çekmeköy’de 1. olağan kongresini yoğun katılımla gerçekleştiren Türkiye İttifakı Partisi, kurucu İlçe Başkanı Serap Ziyaoğulları ile güven tazeleyerek “yola devam” dedi. Kongrede teşkilat mensuplarına seslenen Türkiye İttifakı Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Remzi Solak, “Terörle arasına mesafe koyamayanların gazi meclisimize girememelerinin yolu bu yerel seçimlerden geçiyor” diyerek 31 Mart’ın önemine vurgu yaptı.

Geçtiğimiz 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin belirleyici isimlerinden Sinan Oğan gönüllülerinin biraraya gelerek kurmuş olduğu Türkiye İttifakı Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Çekmeköy’de 1. olağan genel kurulunu gerçekleştiren Türkiye İttifakı Partisi, kurucu İlçe Başkanı Serap Ziyaoğulları ile güven tazeleyerek “yola devam” kararı verdi. Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkan Yardımcıları Özgür Solak ve Bünyamin Akgöz, İstanbul İl Başkanı Mustafa Remzi Solak, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, CHP Meclis Üyesi Adayı Bora Kılıç, bir çok STK temsilcisi, iş insanı ve partililerin yoğun katılım gösterdiği kongre İlçe Başkanı Serap Ziyaoğulları’nın açılış konuşması ile başladı.

Türkiye İttifakı’nın güçlü çatısı altında Çekmeköy’ün umut dolu yarınlarına hep birlikte yürümekten onur ve gurur duyduklarını kaydeden Serap Ziyaoğulları, “Hep birlikte daha büyük hedeflere koşmak ve güçbirliği yapmak için buradayız” dedi. Kongreye katılan tüm konuklara teşekkür eden Ziyaoğulları, teşkilatlanmaya emeği geçen Sinan Oğan gönüllüleri ve İstanbul İl Başkanı Mustafa Remzi Solak ile yönetimine de ayrıca teşekkür etti.

Kongre daha sonra Türkiye İttifakı Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Remzi Solak’ın konuşmalarıyla devam etti. Türkiye İttifakı Partisi’nin Sinan Oğan gönüllülerinin biraraya gelerek kurmuş olduğu büyük ve güçlü bir hareket olduğuna vurgu yapan Solak, Türk milliyetçiliğinin Atatürk sevdası, Kuvayi Milliye ruhu ve vatanseverlikle milliyetçi cephenin geniş manada daha kapsayıcı ve daha kucaklayıcı bir milliyetçilik anlayışına sahip olduklarını kaydetti.

Türkiye İttifakı Partisi’nin henüz başlangıç seviyesinde olduğunu söyleyen Solak, “Güçlü bir liderin arkasında teşkilatlanıyoruz ve daha yeni bir partiyiz. Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık ve kongrelerimizi yaptık. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Çalışmalarımızı daha sistemli, daha kuralcı, daha ekip halinde ve daha organize bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Bundan sonra yapılacak ilk seçime girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz genel seçimlerde ikinci turda Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermelerine yönelik bazı eleştirilere de yanıt veren Solak, “Genel seçim ikinci turunda tarafsız kalamazdık çünkü bizlerin genel başkanımız Sayın Sinan Oğan beyle 3 yıllık bir hazırlığımız vardı ve ilk turda 2.8 milyon seçmen kendisine oy vermişti. Dolayısı ile ikinci turda bir karar vermek zorundaydık ve bu kararımız ilk turda milletimizin parlamento çoğunluğunu vermiş olduğu Cumhur İttifakı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana oldu” şeklinde konuştu.

Milletin göstermiş olduğu işaretin gereğini yerine getirdiklerini söyleyen Solak, şöyle konuştu: “Bu karar her hangi bir şekilde AK Parti veya şu, bu değil vatan, millet meselesiydi onun gereğini yaptık. Memleket hayrına yapılan bir işbirliğinden hiç kimse rahatsız olmamalı. Bu ülkenin birliğine, devletin bütünlüğüne kast eden kim olursa olsun bir her zaman karşısında durmaya devam edeceğiz. Terörle arasına mesafe koyamayanların bir daha gazi meclisimize girememelerinin yolu da 31 Mart seçimlerinden geçiyor. 31 Mart’ta partimizin alacağı tutumu genel başkanımız Sayın Sinan Oğan bu hafta içerisinde açıklayacak ve bizler de teşkilatlar olarak üzerimize düşen sorumluluğu hep birlikte yerine getireceğiz. Türk dünyasının gözbebeği İstanbul’da ve yurdun dört bir yanında milletin hayrına olan neyse onun gereğini yapacağız.”

Kongrede daha sonra seçimler maddesine geçildi ve Türkiye İttifakı Partisi Çekmeköy Teşkilatı, kurucu İlçe Başkanı Serap Ziyaoğulları’nın tek liste halindeki yönetim kurulu ile güven tazeleyerek “yola devam” dedi.

Reklamı Geç