Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“TÜRKİYE YÜZYILI’NI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ..”

14 Mayıs’ın ardından ikinci

14 Mayıs’ın ardından ikinci tur için 28 Mayıs’a ertelenen Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Çekmeköy’de bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği ÇEKMÜDER’i ziyaret ederek sektör temsilcileriyle buluştu. Kurtulmuş; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek büyük Türkiye zaferine hep birlikte yürüyeceğiz ve Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sezgin ve partililerle birlikte Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği ÇEKMÜDER’i ziyaret ederek Başkan Yücel Evsen ve sektör temsilcileriyle biraraya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş’a ÇEKMÜDER kuruluş amacı ve yapılanması hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Yücel Evsen, “Derneğimiz her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen yapısıyla sektörün sesi olmaya devam etmektedir” dedi.

Müteahhit ve iş insanlarının yapmış oldukları yatırımlarla önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini söyleyen Kurtulmuş, “Bu şehre ve topluma dolayısı ile ülkeye ve millete yapmış olduğunuz katkılardan dolayı sizleri kutluyorum” dedi. 14 Mayıs’ın artık geride kaldığını ve buna göre seçmenin sandıkta Cumhur İttifakı lehine tercihte bulunarak parlamentoda önemli ölçüde bir çoğunluk sağladığını kaydeden Kurtulmuş, “Şimdi bu işin finali var ve işimiz çok daha kolay. Çünkü ortada iki aday var ve bu adaylardan biri dünya lideri, diğeri kendi içinde tutarsızlıklarla dolu Kılıçdaroğlu” dedi.

Millet İttifakı’nı yedi yamalı bohçaya benzeten Kurtulmuş, Kılıçdaroğlu’nun seçim kazanma uğruna batıya ve dış mihraklara tavizler verdiğini dile getirdi. “Yetkiyi verecek olan onlar değil, millettir, halkımızdır, sandıklardır” diyen Kurtulmuş, Türkiye’nin dünyadan kendisine verilen talimatları dinleyen bir ülke olmadığını belirtti. Kurtulmuş, “Kılıçdaroğlu Batı’ya dönüyor ya bu işi bana versinler diyor ya. Yetkiyi verecek olan onlar değil, millettir, halkımızdır, sandıklardır. Kılıçdaroğlu biz Batı’nın sağlam bir üyesiyiz. NATO’nun güçlü bir müttefikiyiz. Biz Türkiye’yi Batı’ya göre hizalayacağız diyor. Biz de diyoruz ki; Türkiye’yi, Türkiye eksenine göre hizalayacağız. Yani Türkiye kendi milli eksenini tahkim ediyor. Biz bu istikamette yürüyeceğiz. Sözü güçlü, gücü tesirli, Türkiye’nin Türkiye Yüzyılı, hayırlı olsun. Güvenle, istikrarla bu yolu devam ettireceğiz” diye konuştu.

Kurtulmuş, programın son bölümünde dernek üyesi işadamlarının sorularına yanıt verdi.

Reklamı Geç