Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE’NİN TARAFSIZ VE BAĞIMSIZ GAZETESİ T-HABER …

Türkiye’nin bağımsız ve tarafsız

Türkiye’nin bağımsız ve tarafsız gazetesi T-Haber, güçlü kadrosu, dopdolu içeriği, pırıl pırıl baskısı ve güncel içeriği ile yayın hayatına devam ediyor. T-Haber Gazetesi, güncelliği www.thabergazetesi.net sitesi üzerinden okuyucuya ulaştırıyor..

Ulusal ve uluslararası başarılarıyla her zaman gündemde olan Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın imtiyaz sahibi olduğu T-Haber Gazetesi, 3. yılında çıkardığı onlarca sayısıyla istikrarlı yayın hayatını kararlılıkla sürdürüyor. Ülke ve dünya gündemini ilgi çekici başlık ve sayfa mizanpajlarıyla okuyucuya sunan T-Haber Gazetesi, güncel haberleri de www.thabergazetesi.net sitesi üzerinden kamuoyuna ulaştırıyor. Her geçen gün daha fazla okuyucu kitlesine hitap eden T-Haber, yerel ve ulusal konuları sorgulayıp derinlemesine işleyen bir yayın organıdır.

Spor, siyaset, ekonomi, kültür-sanat ve sosyal konuları titizlikle işleyen T-Haber Gazetesi, Anadolu Ajansı abonesi ve yerel-ulusal bir çok yayına kaynaklık yapmaktadır. Yayın hayatına başladığı ilk yıllarda aylık çıkan T-Haber, sonraki aylarda yayın hayatını 15 günde bire düşürmüş ve periyodunu daha sıklaştırmak için çalışmalarını planlamıştır. Bağımsız ve tarafsız içeriği ile halkın haber alma özgürlüğünü sağlamayı ilke edinen T-Haber, gündeme getirdiği konularda kamuoyu oluşturarak yetkili kurumların ilgisini çekmeyi başarmış bir yayındır.

Reklamı Geç