Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TUSGİD, 2022’YE “ELVEDA”, 2023’E “MERHABA” DEDİ..

Tunceli Sanayici ve Girişimcileri

Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği TUSGİD, dolu dolu bir yılı daha geride bırakmanın haklı gururuyla yeni yıl 2023’e merhaba yemeğinde buluştu.

Yeni yıl kutlama yemeğinde biraraya gelen Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği TUSGİD ailesi, hem geçmiş 2022 yılının değerlendirmesini yaptı hem de yeni yıl 2023’e ilişkin görüş, düşünce ve fikirlerini istişare etti. Tanınmış ünlü isimlerden Ekonomist Selçuk Geçer, AKUT kurucusu dağcı Nasuh Mahruki, TUSGİD yöneticisi iş insanları ve aileleri ile TUSGİD Genel Başkanı Cem Haydar Bektaş’ın katıldığı yeni yıl yemeği keyifli bir ortamda gerçekleşti. Son derece sıcak, samimi ve dostane bir atmosferde yenilen akşam yemeğinde verimli sohbetler gerçekleştiren konuklar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Selçuk Geçer’in ekonomi hikayelerinden ‘Yiyin Efendiler’ başlıklı kitabını imzaladığı gecede misafirlerine teşekkür eden TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, “Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık adına barış, huzur, mutluluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi. Geçtiğimiz 2022 yılında TUSGİD olarak son derece verimli programlara imza attıklarını kaydeden Bektaş, “Bu moral ve motivasyonumuz 2023 yılında da artarak devam edecek. TUSGİD ailesi olarak; yeni yılda da birlik ve beraberlik içerisinde ses getiren çalışmalarla gündem oluşturacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz 2022 yılında gerçekleştirdikleri ekonomik istişare toplantıları ve Tunceli gezi programlarının amacına ulaştığını kaydeden TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, yeni yılda daha aktif ve daha hareketli bir süreç yöneteceklerini söyledi.

Reklamı Geç