Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TUZLA’DA KOMŞULAR İFTARDA BULUŞTU..

Tuzla Belediye Başkanı Dr.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Cami ve Postane Mahallesi sokak iftarında komşularıyla birlikte iftar açtı.

tuzla komsu iftar 3Tuzla Belediyesi, Cami ve Postane Mahallesi sokak iftarını Postane Mahallesi Erman Aydıner Sokak’ta düzenledi. 2.500 kişilik iftara AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Osman Boyraz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ile Postane ve Cami Mahallesi sakinleri katıldı. Bölgede ikamet eden Tuzla Belediye Başkanı Dr, Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, komşularıyla bir kez daha aynı sofrada iftar açtı. Başkan Yazıcı ve eşi, iftardan önce masaları gezerek konukları selamladı.

tuzla komsu iftar 4Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar sofralarının “Aynı sofrayı paylaşanların kardeşliği”ni yaşattığını ve bu nedenle sokak iftarlarına çok önem verdiklerini belirtti. Başkan Yazıcı, “Rabbimden bize vermiş olduğu nimetlerin aynısını dünyadaki mazlumlara da vermesini diliyorum. Coğrafyamızda akan kanların durmasını, bu mübarek ayın hürmetine birlikteliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin artmasını Rabbim’den diliyorum” dedi. Tuzla’ya ilk geldiğinde Postane Mahallesi’nde yaşamaya başladığını belirten Başkan Yazıcı, hem doktorluk hem de komşuluk ilişkisiyle tanıştığı insanlarla aynı sofrada buluşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

tuzla komsu iftar 2AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci de konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Demirci, “Ne mutlu bize ki Ramazan’a ulaştık. Ramazan’a uygun bir şekilde yaşayıp bayrama ulaşmayı Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

tuzla komsu iftar 1AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da konuşmasında sokak iftarlarının organizasyonu nedeniyle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Boyraz, “Ramazan’a erişmenin mutluluğunu, coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz, işte buradaki bu kalabalık, coşku ve heyecan, ülkemizde fitne çıkarmak, terör eylemleri ile ülkemizin insanımızın huzurunu kaçırmak isteyenlere verilebilecek en güzel cevaptır. Çünkü bu sofralarda 81 vilayetten, 7 bölgeden, her renkten, her tenden, her inançtan, her kesimden birbirini tanımayan insanlar aynı sokakta oturup bu gönül sofrasında sadece ekmeğimizi değil muhabbetimizi, sevgimizi ve sevdamızı paylaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç