Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TV 100 RÖPORTAJINDA KAN BAĞIŞINA DESTEK ÇAĞRISI..

Ulusal ve uluslararası çalışmaları

Ulusal ve uluslararası çalışmaları ile gündem yaratan Anadolu Birleştirici Sanayici İşadamları Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, TV 100 kanalına verdiği röportajda son günlerde kan stokları iyice azalan Türk Kızılayı’na kan bağışı çağrısında bulundu.

Anadolu Birleştirici Sanayici İşadamları Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, TV 100 kanalına verdiği röportajda Türk Kızılayı’nın son günlerde iyice azaldığı söylenen kan stoklarına dikkat çekti. TV 100 kanalının başlattığı kan bağışına destek kampanyasının daha geniş kitlelere yayılması gerektiğini ifade eden Yalçınkaya, gerek ASİAD ailesi olarak gerekse Yalçınkaya İnşaat bünyesinde görev yapan personel olarak kan bağışına her zaman destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. TV 100 ailesine duyarlı yayın politikası için teşekkür eden Yalçınkaya, “Kan, yapılaması mümkün olmayan hayati değerde öneme sahip bir ihtiyaç ve bu ihtiyaç sürekli güncelleniyor. Onun için hepimiz duyarlı olmalıyız” dedi.

Kızılay’ın önemine de vurgu yapan ASİAD Başkanı Yalçınkaya, “Kızılay hepimizin gözbebeği bir kuruluş. Son zamanlarda kan stoklarının azalması, yöneticilerin davranış ve topluma verdiği mesajların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Toplum, vermiş olduğu kan bağışlarının ve emanetlerin daha doğru yerlerde doğru kişilere kullanılması gerektiğinin beklentisi içerisinde” dedi. Yalçınkaya İnşaat bünyesinde faaliyet gösteren teknik ve uzman ekiple birlikte inşaat sahasından da TV 100 ekranları aracılığı ile kamuoyuna seslenen Başkan Yalçınkaya, şunları söyledi:

Reklamı Geç