Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülke kötü yönetiliyor ve muhalefet de koltuk değneği oluyor!”

31 Mart seçimlerine başta

31 Mart seçimlerine başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinde ve ilçelerinde kendi adaylarıyla hazırlanan Millet Partisi, saha çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul’da bir dizi temaslarda bulunan Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüsnü Güner ve partisinin kurmaylarıyla Çekmeköy’de biraraya geldiği yerel basın temsilcilerine önemli değerlendirmelerde bulundu. Ülke ve seçim gündemi ile ekonomik sıkıntılara değinen Nacar, “Türkiye’de sistem sorunu var. Memleketin tartısı bozuk. Ülke çok kötü yönetiliyor ve bu başarısız muhalefet de ne yazık ki iktidarın koltuk değneği oluyor” dedi..

İstanbul Doğaseverler Derneği Kültür Merkezi’ndeki yerel basın buluşmasında konuşan Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, “Her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen kimse umutsuz ve karamsar olmasın çünkü Millet Partisi var, biz varız. Milletimiz çözümsüz ve çaresiz değildir” dedi. Türkiye’nin en önemli sorununun özgür ve bağımsız yönetilememesi olduğunu vurgulayan Nacar, “Bu ülkenin kurucu liderinin vefatının sadece bir yıl sonrasında 1939 yılında ABD ile bir takım gizli anlaşmalar yapıldı ve sonrasında bu anlaşmalar sürekli arttı. Marshal yardımları ve gizli sözleşmeler bağımsızlık sorunu yaratmıştır” dedi.

Millet Partisi’nin geçmişten günümüze gelen köklü bir ekol olduğunu kaydeden Nacar, “Biz yönetirsek bağımsızlık ve özgürlük olmazsa olmazımız olacaktır. Ankara’dan gazi meclis gibi özgür ve bağımsız bir yönetim şekli ile yönetiriz. İcazetli politikalarla, vatandaşı kutuplaştıran, ötekileştiren ve düşmanlaştıran olmayız. Birlik. Beraberlik, dürüstlük, samimiyet ve çalışkanlıkla Türkiye’nin çözülemeyecek hiç bir sorunu yoktur” şeklinde konuştu.

Yerel seçimlere de yurdun her tarafında kendi adaylarıyla girdiklerini söyleyen Nacar, “Büyükşehirlerde beton yığınları arasında boğuluyoruz. Nefes alacak alanlarımız kalmadı. Millet Partisi olarak modern ve çağdaş kentler hedefimiz var. Çalmayacağız, hırsızlık yapmayacağız, rant belediyeciliği değil, modern ve çağdaş kent belediyeciliğini hakim kılacağız. Belediyeler siyasetin finansmanı olmaktan çıkarılacak” dedi.

Millet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüsnü Güner de gelen bazı sorular üzerine kente dair plan ve projelerini anlattı. Eğitim, ulaşım, sağlık, çevre ve doğa ile turizm alanlarının ağırlıkta olduğu projeler arasında dikkat çeken dikey finüküler projesini değerlendiren Güner, ulaşım sorununun çekilmez bir hal aldığını ve raylı sistemlerden deniz ulaşımına tüm projelere ek bir çalışma dikey finüküler sistemi olacağını anlattı. İstanbul’un 39 ilçesinde düzenli saha çalışmalarına devam ettiklerine kaydeden Güner, kent insanının iki kutup arasına sıkışmaması  gerektiğini ve Millet Partisi olarak kendilerinin bir alternatif olduklarını söyledi.

Reklamı Geç