Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümraniye Belediyesi’nden ilçeye yeni bir ikinci bahar kıraathanesi..

Ümraniye Belediyesi, ilçeye yeni
Ümraniye Belediyesi, ilçeye yeni bir kıraathane daha kazandırdı. Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla açılan ikinci Bahar Kıraathanesi Cemil Meriç Mahallesi’nde hizmet verecek.

Ümraniye Belediyesi tarafından ilki Atatürk Mahallesi’nde açılan İkinci Bahar Kıraathanesi’ne bir yenisi daha eklendi. Cemil Meriç Mahallesi’ne açılan kıraathanede; 4 liraya çay, 20 liraya Türk kahvesi hizmeti sunulacak. İkinci Bahar Kıraathanesi’nin açılış törenine Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işıkercan ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan İkinci Bahar Kıraathanesi’nin hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Başkan İsmet Yıldırım, “Önümüzde ciddi bir seçim var. Tabii insanlardan eskiden hizmet olarak asfalt, elektrik ve su istenirdi. İstek ve ihtiyaçlarımız değişti. Bu değişimde bir lider çıktı ve gerekeni yaptı. Türkiye’yi uçurdu. “Dünya beşten büyüktür” diyen bir tane lider var. Türkiye’de uzun yıllar yapılamayanları 15-20 yılda Cumhurbaşkanımız yaptı” dedi.

Başkan Yıldırım, “İnsanlarımıza hizmet olarak, İkinci Bahar Kıraathanemizi sizlerin hizmetine sunduk. Sizlerin dualarıyla ayaktayız. Daima bu vatan payidar kalacaktır. Kimse bu vatanı bölemez” dedi. Başkan Yıldırım son olarak “Belediye olarak her türlü hizmete talibiz. Ümraniye’de beni unutmayın. Asıl Murat Kurum Beyefendi’yi işin başına getirmemiz gerekiyor ki, İstanbul ayağa kalksın” dedi.

Reklamı Geç